Рокаджия от Хасково записва дует с първия вокалист на Iron Maiden

    Хасковлията Дилиян Арнаудов се готви за запис на дуетно парче с оригиналния вокалист на Айрън Мейдън. Ленгендарният Пол Ди’Ано

    се включва като гост при записите на втория мини албум на лондонската банда AirForce, от която е част рокаджията от Хасково. Групата, в чийто състав е и един от първите барабанисти на световната банда -Дъг Сампсън вече пусна през юни първата част на албума The Black Box Recordings Volume 1.

    Все още не се знае коя ще е дуетната песен с Ди’Ано, обяви Арнаудов и добави, че изборът за парчето ще е на гостът.

    Хасковлията доведе лондонската си група наскоро и в родния град. Заедно с Дъг Сампсън и останалите членове на бандата - основателят и китарист Чоп Пит и басистът Тони Хатън, четворката търси изява у нас.

    Колегите на Арнаудов от AirForce са много доволни от посещението си в България и Хасково. Британците са очаровани от слънчевото време, което ги е посрещнало в родината на вокалиста им. Още повече, че в първия им ден в България в София са били посрещнати и нагостени подобаващо в заведението на друг хасковлия и музикант Жоро Матев.

    През следващата година AirForce се канят да издадат и първия си голям албум. Имат идея и да направят турне у нас, с която бе  свързано и настоящото им  посещение.

    Те вече имат покана за концерт в Харманли през август 2018 година, съобщи мениджъра на групата, който движи нещата им в България Емануил Манолов. 

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    Последни новини