Част от ул. “Богомилска” става еднопосочна за следващите две седмици

Във връзка с осъществяването на „Проект за рехабилитация на водоснабдителната и канализационна мрежа на Асеновград с изграждане на Пречиствателна станция за отпадни води”, считано от 18 октомври /сряда/ до 31 октомври /вторник/, част от ул. „Богомилска” ще бъде еднопосочна. Става дума за участъка от кръстовището с ул. „Скалата” до кръстовището с ул. „Цар Иван Асен II”.

В понеделник бе пуснато движението по бул. “България”, а на ул. “Съединение” това ше стане в четвъртък. Всички процедури, свързани със спасителните разкопки на архитектурния обект там, са приключили и фирмата-изпълнител по проекта за Водния цикъл вече е готова с полагането на тръбите и останалата ремонтна дейност на платното. Автомобилният поток на булеварда, който поема транспорта към Смолян, също се възстановява в предишния си вид и ул. „Борислав” пак става двупосочна.

До 27 октомври ще се извършват строително-ремонтни дейности на улиците „Иларион Макариополски” и „Атанас Свещаров”. В този период е необходимо да няма паркирали автомобили по пътното платно, за да не се възпрепятства работата на фирмата изпълнител.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини