Близките на изчезналия Ивелин от Смилян: Срам ни е, но молим за помощ!

Близките на изчезналото момче от Смилян са отчаяни, след като 20 годишният Ивелин Узунов отново изчезна на 16 октомври сутринта.

„Нуедобно ни е да търсим съдействие вече от хора, от медии, но се надяваме, че отново ще се включат доброволци и че ще го открием преди да е станало късно, защото първия път, след 15 дни в гората, беше полумъртъв“, разказа пред СмолянБГвести близък роднина на момчето.

То излязло вчера сутринта -без мобилен телефон и леко облечен, като изобщо не е дал някакъв знак, че нещо не е наред и отново ще избяга. След като през май тази година младежът направи пърото бягство и беше открит в тежко състояние, е воден на психолог.

Прегледът обаче не показва Ивелин да има психични отклонения, защото той видимо е адекватен и не дава признаци, че нещо не е наред, но явно е объркано момче, разказаха близки до семейството. Те признаха още, че младежът приел съвсем на шега изчезването си през пролетта, както и двуседмичната акция около издирването му, дори и факта, че е намерен на ръба на оцеляването.

Бащата на младежа се поболява от притеснение, от вчера обикаля по горите и се надява да го открие. В издирването сега участват роднини, но те признават, че са малко хора и ще им бъде трудно. „Колкото и да ни е срам, се надяваме, че отново ще ни се притекат на помощ , за да го намерим жив, температурите вечер падат, а как да бъде намерен човек, който не желае това?“, сподели близък роднина на Ивелин.

Издривнатето продължава и днес той е обявен за общодържавно издирване, а от полицията дават следното описание на момчето: 

Ръст - 180 см, очи – кафяви, с облекло: черно яке и бежов панталон, тип анцуг. На територията около с. Смилян, както и прилежащи местности в община Смолян се провежда претърсване и издирване на момчето от служители на ОД МВР, РУ – Смолян, ловци и местни жители.  Към настоящия момент все още не е установен.

Призоваваме всеки, който забележи младежа да сигнализира в полицията или на телефон 112!

Щиляна Чакърова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини