Кметът за пореден път отказа интервю на Haskovo.net, ще питаме оттук

Кметът на Хасково Добри Беливанов за пореден път отклони искането на Haskovo.net за интервю. Градоначалникът заяви, че искал да направи отчет за свършеното при навършване на две години от поемането на поста. На напомнянето, че това е след по-малко от три седмици (Добри Беливанов встъпи в длъжност като кмет на общината на 6 ноември 2015-а), той заяви, че брои календарните години. Освен това кметът всяка вечер отговарял на писмата, изпратени до него на електронната поща.

В искането си за интервю с кмета Haskovo.net уточни, че в разговора няма да са основен акцент последните скандали в общината и разрива с ГЕРБ, тъй като по тази тема вече е изговорено почти всичко. Интересува ни работата на общинската администрация, забавяне на отделни проекти, някои от тях фатално, което води до загуба на финансирането, мудността на обслужването и обработката на сигнали на граждани, за което редовно получаваме съобщения. А проблемите, които поставят хората, са много – от уличното осветление и бездомните кучета, до разбити улици и занемарени градинки.

Затова ще подготвим въпросите към кмета и ще ги публикуваме, а ако на тях се получи отговор от общината, ще публикуваме и тях. Така Хасково ще има и свой собствен принос към жанра “интервю” - отговорите, ако има такива, ще са дни след задаването на въпросите.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (25)

  • 1
    Чо
    Чобанина
    60 -32
    16:43, 17 окт 2017
    Беливанов като пълна чиновническа мърда отказва да се справи с проблема с бездомните кучета, въпреки, че повечето от тях са агресивни нощно време и на глутници, като в този случай и Закона за защита на животните и ЗВМД разрешават евтанизирането им. Оставка Беливанов, като нямаш топки за този пост, изчезни бе , подай си оставката бе !!!
    • Me
      Megi
      26 -24
      22:52, 17 окт 2017
      А трябва ли да дава интервюта веднага като решите? Казал Ви е ще прави отчет
      Ама вие не та не-днес и сега. Не чувствате ли,че прекалявате?
    • Гл
      Глупости
      1 -10
      10:29, 18 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Чо
      Чобанина
      13 -1
      10:37, 18 окт 2017
      Тия глупости ги разправяй на майките, нападнати с децата си покрай детските градини. Що за олигофрени има още като тебе, които не разбират същността на проблема. Нечистоплътни хора сте вие от измислените кучезащитни организации - вземете си бездомните кучета у вас тогава. Защитавате агресивните песове, а за гражданите данъкоплатци не ви е грижа. Повръща ми се от подобни боклуци като вас !!!
  • 2
    Чи
    Читател
    57 -24
    16:51, 17 окт 2017
    Не е вярно,че отговаря на писмата на гражданите! Относно последните скандали в общината,също не е вярно,че е изговорено всичко,напротив потули се всичко. Не мъчете кмета за интервюта,това не е по неговата част,определено има проблем с изказа. Относно мудността и неизпълнените обещания,как ще изтърпим още две години тази агония? По-голямо разочарование до сега жителите на Хасково не са получавали.
    • Ти
      Ти пък
      34 -13
      18:53, 17 окт 2017
      Има проблем и с изказа и с ума. Затова Диана Иванова ще му напише отговорите, ще завихри пак някой скандал,ще му пореве, както правят всички мърши в общината, после ще му се изхилят заедно зад гърба и ще го употребява, както и до сега правят. А Пинчев-Педя човек ще си плете кошницата на гърба на дядката, щото се готвели за кмет, но тихо, че Талибанов не знае.
  • 3
    Не
    не съм съгласна с читател
    54 -21
    16:58, 17 окт 2017
    Който е смятал че е мъчение да дава интервю или пък не желае да отговаря на въпросите на хората да не бил ставал кмет. Щом си на тази позиция си длъжен да даваш отчет като те питат. Питайте го, аз ви подкрепям напълно. Не ме интересуват скандалите с Герб, искам да знам защо нищо не се случва в този град?Градът е много забатачен. ЗАЩО?Къде му е екипа от хора, кадърни, умни?Къде?Какво може да се постигне с хора дето не им се ходи на работа?
  • 4
    Да
    да
    45 -31
    17:13, 17 окт 2017
    за 2 години беливанов белина кфо направи за Хасково да питам? Там където стъпи ГЕРБ все едно е ХИРОШИМА
    • Ка
      Катя
      40 -60
      17:17, 17 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Пе
      ПЕТРОВ_1508304624
      26 -17
      08:30, 18 окт 2017
      Големият проблем е герб!
  • 5
    Чу
    Чунчо
    61 -30
    17:31, 17 окт 2017
    Айде вие от Хасково нет да не се правите на Лили Иванова,че до преди месец бяхме с дедо,след кумгейт врътнахте палачинката.Псевдо журналя..
  • 6
    Не
    Не кмет а смешник
    46 -21
    17:41, 17 окт 2017
    Аз пък не чакам нищо от този абсолютно неадекватен кмет, което е много сърашно. Толкова ми е безразличен и безличен, че се чудя съшествува ли този човек въобще. Герб го насадиха на хасковлии и е тяхна обща вина за провала в управлението на града. Хасково е сринат, повече накъде? А има още 2 години - то ще бъде инат, тъпотии, мръсотия, уран, псета, пощли прояви и безперспективност.....
  • 7
    Ар
    Арктика
    39 -10
    17:43, 17 окт 2017
    Катосте недоволни що не протестирате пред общината?
  • 8
    Км
    кмета
    28 -20
    17:46, 17 окт 2017
    Аз не знам защо сте гневни. Имам всичкото време на света. С тоя ми кметски пост завършва работния ми живот, Приключили мандата се прибирам в къщи да се радвам на пенсия и внуци. даже се чудя, дали да не си купя козичка, като Жельо Желев, лека му пръст. Не бързам за никъде. Трябваше да ви е ясно, като ме избирахте. Възстар папа се избира когато няма накъде, и се чака..... Вие нямахте на къде, така че сега чакайте.
  • 9
    Го
    гост
    34 -24
    18:30, 17 окт 2017
    Да ви имам и поръчковата статия! Мноо зле!
  • 10
    Др
    Друго си е
    12 -28
    19:13, 17 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 11
    Мъ
    мъка
    19 -5
    20:43, 17 окт 2017
    Ако има човек до него ,защо не му каже да се прибере този човек ,той се мъчи с неговото неадекватно поведение,а в службата се възползват от това и го заблуждават ,че са му приятели,така ще го забучат,че ще си изкара старините незнайно къде.
  • 12
    Га
    Галя
    6 -2
    21:46, 17 окт 2017
    Кой е пък този Румен Стоянов?
  • 13
    Ра
    работеща от Димитровград
    23 -6
    22:02, 17 окт 2017
    Само преди1 час чухме силни викове и излезнахме на терасата и видяхме как една майка с две деца янападнаха 3 кучетаи тя крещеше с всичка сила и ние от терасата също крещяхме защото сме на високои една кола спря и ги качи дано не са пострадали и затова така тревожно пиша и питам.Къде си кмете- в МОНАКО,на светофара.топлиш се на радиаторите или ходиш бос по асфалта.Не разбрали ,че тази лъжица не е за твоята уста..Не даваш интервю.не показваш крадливите лица на твойте служителки,не говориш,ами защо си.Виж Кмета на ДИМИТРОВГРАД млад умен,когато го награждаваха за най-успешенКмет,не помисли ли си Кмете в този момент,че трябва да се оттеглиш.Така ще бъде достойно и ще те поздравяват с уважение хората в следващите години.
  • 14
    Ве
    вече не се чудя
    15 -4
    07:03, 18 окт 2017
    Когато се случи да те наръфа някое куче тогава ще се замислиш дали ти 'милия 'съгражданин няма да отидеш пред Общината и да върнеш'добричкия' дядо Добри да си ходи в къщи и да си получава голямата пенсийка.
  • 15
    Ти
    Ти пък
    10 -3
    09:16, 18 окт 2017
    С това чучелото не се говори-нито може да мисли, нито може да говори. Каквото му наредят от Бсп и ит неговата компания от злобни и алчни приятелчетата това ще прави, кукла на конци е. Сложил си е нова секретарка, ама не каква да е, ами близка до МАнг. и Пинчев. Е поне ще и осигури години за пенсия съвсем скоро, снижил е летвата, но баджака на Жамилето иначе няма са може да пипа. Там има правила, който не ги спазва, вън от отбора на Наглите
  • 16
    Tt
    tt
    13 -3
    09:25, 18 окт 2017
    Преди малко влязох в сайта на общината, исках да видя имейла на един от техните служители. Божеееее попаднах на една глутница от хора, от постове, от отдели от не знам си какви старши специалисти ,младши специалисти та до началник тъжни случаи даааа седях гледах и не мога да повярвам колко хрантутника има в тая община не мога да разбера как хората на запад се справят с по малко персонал а в тая нашата държава винаги персонала е повече от работниците ,да ти е драго да ги хванеш че с една неокастрена да ги зачешеш на гол задник всички се пишат директори .А тоя ********* дето е сложен начело на цялата тая напаст така си върти тихичко работите така си прави каквото си иска и така си взима колкото си иска хората са заблудени овце играха хорото с него ама той пусна ръце от хорото пък остави будалите да се въртят в кръг .Еййййй много будала народ сме, сега искал човека да си изкарал мандата. Те в селото го не искат той пита попа къде е .Сега човека си вършей хармана както той си знае .Мушичка бе ой все не знае какво става все ами комисията така е решила ..... аз не знам .........има си хора и отдели за тези неща .Еййййй малоумнико да беше прочел откритото писмо на приятеля си и да беше го чул .Ти си човек безочлив ти не уважаваш себе си ти си плюеш на авторитета който беше изградил преди години .Човек който не уважава себе си и който за пари е продал душата си на дявола се нарича ПРОДАЖНИК ! За какво палич свещи в черквата ча кирливата си съвест ли не ти нямаш съвестти си една дребна душица с която на ЧОВЕК ще му е трудно да се наведе и да говори .Имайте уважение на годините си и се спрете!
  • 17
    Em
    EMC2
    7 -5
    09:28, 18 окт 2017
    Отказвай, дяд Добре, отказвай!
    Защото:

    Питай даскал, питай поп,
    ще ти кажат - к*р за ГРОБ


    :D
  • 18
    Ке
    КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
    10 -5
    10:07, 18 окт 2017
    Въпрос до бай добри :
    ...
    Как да излекуваме герберастите , и форукомци от природната им простотия ???
  • 19
    Ko
    kovo
    4 -3
    13:38, 18 окт 2017
    Всяко нещо има граница! Разбира се, че за всичко случващо се в Общината отговорен е Кмета, НО (почти)всички служители в отделите са от времето на предния Кмет, а ръководителите са кадри от победилата партия. Да се търсят само негативите и да се хвърля кал само по Кмета и то във времето когато управляващата партия му обърна гръб, показва избиване на комплекси или поръчково писане.
Последни новини