Българинът, който разстреля мъжа на любовницата си на остров Крит, направил самопризнания

37-годишният полицай Красимир Карчев, който разстреля мъжа на любовницата си на остров Крит, бе разпитан от гръцки следовател и направи пълни самопризнания. Българинът бе доведен в 11.30 ч. за разпит със силна полицейска охрана, съобщи местният сайт neakriti.gr

Карчев е направил пълни самопризнания и е поел цялата вина за убийството, като е заявил пред следователя, че любовницата му и съпруга на разстреляния кардиолог д-р Христодулос Каландзаки – Дешка, няма нищо общо с престъплението.

„Аз го убих, получавах заплахи“, заявил Красимир Карчев.

Вчера стана ясно, че гръцките криминалисти са намерили мобилния телефон на 38-годишната Дешка Каландзаки в дома ѝ, а в него и неизтритите съобщения до Карчев. Според адвоката му, те нямат нищо общо със засадата, а касаят отношенията помежду им. Двамата имали връзка от една година, поради което не било възможно синът на българката, който е на 4 години, да е дете на полицая.

След двучасов разпит казанлъшкият полицай е откаран в затвора на остров Крит, като предстои ексрадирането му в затвора Коридалос в Атина.

Непосредствено след него при следователя е вкарана за разпит и фаталната Дешка. Тя е обвинена в съучастничество.

62-годишният лекар бе разстрелян в събота от Красимир Карчев с ловна пушка на връх рождения му ден. Тялото бе намерено до мерцедеса, с който Каландзаки е пътувал по дестинацията Сития – Йерапетра на остров Крит. Според основната версия на разследващите, убийството е планирано от 38-годишната Дешка, като целта е била да се присвои огромното движимо и недвижимо имущество на лекаря и да се предотврати искания от него ДНК-тест на 4-годишния им син, тъй като се съмнявал в бащинството си.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини