Очевидец на убийството на Зомба изпадна в амнезия в съда

    Неизготвени психиатрично психологични експертизи и неявяването на двама свидетели станаха причина за поредно отлагане на делото за убийството на Людмил Банев-Зомба. Те трябваше да са готови за днешното заседание, но това не стана факт и бе една от причините за отлагане на процеса. Експертите трябва да установят дали двамата подсъдими за смъртта на 35-годишния хасковлия – Веселин Радев и Ивайло Митев, са вменяеми.

    В съдебната зала днес показания даде Здравко Чавдаров, очевидец на зверството на улица „Васил Друмев“ в областния град на 28 август миналата година. По време на процеса в Хасковския окръжен съд Йорданов промени показанията си, дадени на досъдебното производство и на повечето въпроси отговаряше, че не си спомня. Попитан от представителя на прокуратурата Николай Гугушев дали му е упражняван натиск и дали някой е искал от него да си промени показанията, той отрече. На въпроса на държавното обвинение дали очевидецът и майката на Веселин са се срещали, Чавдаров отрече изобщо да се познава с нея.

    Процесът ще продължи на 10 ноември.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Кр
      Краси
      63 0
      14:25, 29 сеп 2017
      Нали имаше записи от камери?Какво се правят на луди ,но нормално все пак на Веско гейчето баба му работи в съда леля му също.......Така ще си мутрее с ножовете и майка му(вещицата проскубана)ще го оправя!!!!Срам и позор ще е за този съд ако ги пуснат!!!!
      • Go
        Gogo
        20 0
        16:59, 29 сеп 2017
        Незнам за Иво ама та другата отрепка ши го пуснат гласят го за психо и ще се отърве като гледам как отлагат постоянно кво ги мислят още незнам толко доказателства има доживотка и тва е
    • 2
      Ти
      Тихомир
      20 -1
      18:04, 29 сеп 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Оз
        ОЗ-Стара Загора
        17 -1
        18:25, 29 сеп 2017
        Халката на Веска още от много време е доста разработена!Будака го е разпуквал доста пъти!Бутнали са пари на свиделя и той хванал амнезия завалията хахха,много ще го боли и Здравко халката,ама той още не знае хахаха!Баща му на Веска е много точен пич,ама майка му е много проклето същество!
    • 3
      Оз
      ОЗ-Стара Загора
      18 -2
      18:12, 29 сеп 2017
      Веска и Ива,новите порно звезди в затвора!
    Последни новини