Трима леко ранени на пътя, двамата от тях са пешеходци

На 12.09.2017 г. около 09:40 ч. в гр. Смолян на бул. "България" лек автомобил "Фиат Пунто", собственост и управляван от Е. Б. /40-годишна/ от гр. Чепеларе, при движение с автомобила, блъска пресичащия на пешеходна пътека 45-годишен мъж от гр. Смолян. Леко ранен е пешеходецът, с охлузване на ляво бедро. Пострадалият е транспортиран от екип на ЦСМП-Смолян в болницата и след преглед е освободен за домашно лечение. Местопроизшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Също на 12.09.2017 г. около 08:30 ч. в гр. Смолян на кръстовището образувано между ул. "Тома Садукей" и ул. "Коста Аврамиков", 13-годишно момиче управлява велосипед "Крос" от гр. Смолян и поради непредпазливост блъска пресичащата пътното платно 70-годишна жена от гр. Смолян. Леко ранени са велосипедистката, с охлузване на лява ръка и контузия на главата и пешеходката - с контузия на дясно коляно. Пострадалите са транспортирани от екип на ЦСМП в болницата в Смолян и след преглед са освободени за домашно лечение. Местопроизшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
    
Още две пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети, са възникнали на 12.09.2017 г. на територията на ОД МВР Смолян. По едно са станали в общините Девин и Мадан. Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини