15 °C

Всички влакове, пътуващи между София и морето ще спират в Първомай

Заради ремонт на жп линията от днес влизат в сила промени в разписанието на всички влакове, които се движат между гарите Пловдив и Стара Загора. Те ща са в сила до 20 октомври и ще създадат удобство за пътуващите от Първомай в посока Стара Загора, Бургас или Варна. Промените се дължат на строителните дейности, свързани с рехабилитация на железопътен участък Скутаре - Оризово, информират от БДЖ.  През този период всички бързи влакове, които преминават в участъка между Пловдив и Стара Загора, ще се движат през Първомай. 

От 5 септември се отменя пътническия влак  Пловдив - Димитровград, заминаващ от гара Пловдив в 07:10 , от същата дата се отменя и пътнически влак Димитровград - Пловдив, заминаващ от Първомай в 15:00 от гара Първомай.

От 4 септември през Първомай ще преминава бърз влак "Слънчев Бряг" - София - Бургас - София.
 

Всички бързи влакове от София през Първомай за Варна и Бургас ще спират и ще правят връзка на гара Стара Загора. Същото се отнася и за бързи влакове от Бургас и Варна преминаващи през Първомай, които също спират и правят връзка в Стара Загора.  

Публикуваме последното актуализирано разписание на гара Първомай. Повече информация можете да потърсите на сайта на БДЖ.

Теодора Кирякова


Хороскоп за 25.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини