Всички влакове, пътуващи между София и морето ще спират в Първомай

Изображение 1 от 2

    Заради ремонт на жп линията от днес влизат в сила промени в разписанието на всички влакове, които се движат между гарите Пловдив и Стара Загора. Те ща са в сила до 20 октомври и ще създадат удобство за пътуващите от Първомай в посока Стара Загора, Бургас или Варна. Промените се дължат на строителните дейности, свързани с рехабилитация на железопътен участък Скутаре - Оризово, информират от БДЖ.  През този период всички бързи влакове, които преминават в участъка между Пловдив и Стара Загора, ще се движат през Първомай. 

    От 5 септември се отменя пътническия влак  Пловдив - Димитровград, заминаващ от гара Пловдив в 07:10 , от същата дата се отменя и пътнически влак Димитровград - Пловдив, заминаващ от Първомай в 15:00 от гара Първомай.

    От 4 септември през Първомай ще преминава бърз влак "Слънчев Бряг" - София - Бургас - София.
     

    Всички бързи влакове от София през Първомай за Варна и Бургас ще спират и ще правят връзка на гара Стара Загора. Същото се отнася и за бързи влакове от Бургас и Варна преминаващи през Първомай, които също спират и правят връзка в Стара Загора.  

    Публикуваме последното актуализирано разписание на гара Първомай. Повече информация можете да потърсите на сайта на БДЖ.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини