Само за няколко дни втора родилка почина след секцио в асеновградската болница

Родилка е починала вчера в болницата в Асеновград. 37-годишната жена е издъхнала в гинекологично отделение, където е била настанена за планирано раждане. Няма яснота какво точно е причинило смъртта й. Сигналът в Окръжна прокуратура е подаден вчера, по случая е образувано досъдебно производство, назначена е комплексна съдебно-медицинска експертиза. 

Само преди около седмица след секцио почина и друга млада асеновградчанка. 26-годишната жена е станала майка на първа рожба.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    L,
    l, bozukova
    0 0
    15:00, 24 авг 2017
    за6то ли няма кометари,помислете......
  • 2
    S.
    S. tomova
    3 -2
    15:16, 24 авг 2017
    Мога да позная какъв ще е резултатът от проверката - НЯМА ВИНОВНИ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА! Родилките са виновни.
    Хора, Пловдив е на 14 км!!!
  • 3
    Ед
    еди кой си
    6 -1
    16:09, 24 авг 2017
    едни успяват да раждат над земята с помоща на стюардеси,други умират по време на раждане при цял екип от медици.Няма логика.Режат и колят хората живи...
  • 4
    Ед
    еди кой си
    3 -1
    16:15, 24 авг 2017
    Няма коментари защото искат да им се прикриват пак лекарските грешки.Ще продължават да убиват родилките по свои си причини.Всяка бъдеща родилка носи вероятността да и се случи това ,докато не се вземат мерки.
  • 5
    Же
    жена
    4 -1
    17:37, 25 авг 2017
    Преди да седнете да си излеете простотията тук, помислете хубаво, защото тези лекари, за които говорите, са спасявали, спасяват и ще спасяват страшно много хора в тоя скапан град. Казвам скапан град не за друго, ами защото в него живеят едни пълни неблагодарници, не нормални хора. Всеки знае, че стигне ли се до операция, рискът е голям. И световно светило в гинекологията да ви дойде тук на крака да води раждане, пак ще му намерите кусур. Всички сте родени тук, децата ви на повечето също, тук-там някоя жена подплашена или незнайно защо недоволна, ходи да ръси пачки в пловдивските болници, за уж по-добро отношение и "професионализъм". Дано да са го намерили, понеже са доста и недоволните от там. Нашите АГ тук са прекрасни професионалисти и хора! Който говори друго изобщо не знае какво говори. Бог да прости починалите жени! Всички, които са починали по болниците - тук и по целия свят! Защото това се случва навсякъде.
Последни новини