Флагманът Nokia 8: Три върхови технологии за активни потребители

Изображение 1 от 3

    Nokia 8 e високопроизводителен и красиво изработен смартфон, проектиран с фокус върху потребителите, създаващи съдържание. Той бе официално представен от HMD Global, домът на телефоните Nokia.

    Nokia 8 е истински флагман на смартфоните Nokiа с три върхови технологии в света на Android базираните смартфони - дебютното сътрудничество с ZEISS optics, чистата версия на Android /Pure Android/ и най-иновативния до момента дизайн – монолитен алуминиев корпус.

    По-малко селфита, повече двустранни кадри: Nokia 8 представя първата в света Dual-Sight видео технология, която позволява двустранно живо излъчване, в реално време в социалните мрежи Facebook и YouTube. Dual-Sight едновременно отключва потенциала на предната и задната камера в разделен екран, и за снимки, и за видео. Първата в света технология за стрийминг на живо с едно докосване е за онези, които обичат да създават и споделят специални моменти.

    Nokia 8 е и първият смартфон с Nokia OZO Audio, която пренася ексклузивните холивудски технологии в дланта ви. Пространственото аудио OZO 360°, позволява тотално потапяне в изживяването при 4К видео. Революционният 360° аудио запис позволява настина да изживеете отново момента.

    Моделът е 4.6 милиметра тънък в края на панела и само 7.3 мм средна дебелина. Еднокорпусното тяло на Nokia 8 е прецизно изработено от единичен блок алуминий серия 6000, а изчистеният му дизайн е плод на 40 различни машинни процеса при производството, включващи анодиране и полиране. Избрани модели включват перфектно полирано огледално покритие, чиято съвършена изработка отнема над 20 часа. Вниманието към детайла осигурява среда за по-натоварена и по-продължителна работа на мощния SnapdragonTM 835 Mobile Platform. Операционната система е изчистена и сигурна версия на Android с ежемесечни ъпдейти за сигурност.

    По-малко Selfie, повече #Bothie

    Всяка история има две страни, затова Dual-Sight технологията е интегрирана в Nokia 8, за да ви позволи да запишете и споделите цялата история. Това е първият смартфон на HMD Global с оптика от ZEISS, с който можете да уловите едновременно кадри от предната и задна камера, за живи спомени и невиждано до момента съдържание. Влогърите могат да излъчват своите истории в социалните медии в единственото по рода си #Bothie. Феновете ще имат неограничени фото и видео записи в Google Photos.

    Новото измерение в звука с OZO Audio

    С OZO Audio, Nokia 8 комбинира три микрофона с ексклузивни акустични Nokia алгоритми, с които улавяте поглъщащ 360° пространствен съраунд. Споделете своето 4K видео с OZO Audio навсякъде – с използването на binaural кодек се гарантира hi-fi репродукция на звука дори на устройства без OZO Audio.

    Иновация и прецизна изработка

    Захранван от Qualcomm® SnapdragonTM 835 Mobile Platform, Nokia 8 не прави компромис с производителността, а същевременно осигурява 11 часа гледане на 4K видео с едно зареждане.

    Nokia 8 е създаден с уникални възможности за заснемане на съдържание. Неговите технически възможности са прецизно проектирани, подобно на бляскавата му външност. Екипите от дизайнери, разработчици и инженери обединиха усилия, за да работи телефонът ви по-мощно за по-дълго време. Резултатът е медна охладителна шина, изолирана с графит, разположена по цялата дължина на корпуса, която позволява на генерираната температура от високопроизводителната система да се освобождава през цялата повърхност на корпуса. Nokia 8 се самоохлажда и в най-критичната ситуация.

    Nokia 8 е съвместим с Qualcomm® Quick ChargeTM 3.0, което означава, че ако ви се изчерпва батерията, можете по-бързо да се върнете към снимачната дейност.

    Винаги изчистен Android

    Смартфоните Nokia винаги идват с чист Android, без ненужни приложения, които да понижават производителността на устройството. В Nokia 8 изчистеният Android, комбиниран с иновативните инженерни решения, освобождава пълния потенциал на SnapdragonTM 835 Mobile Platform. С ежемесечните ъпдейти за сигурност Nokia 8 е надежден и актуален. Устройство е подсигурено с биометричен четец за пръстов отпечатък гарантиращ високо ниво на сигурност.

    Аксесоари 

    Nokia 8 е отлично съвместим с Nokia Active Wireless Headset, олекотени, устойчиви на вода, пот и прах премиум слушалки. Те също са шлифовани от алуминий в изящен диамантен дизайн. Портфолиото на Nokia включва различни слушалки, портативни говорители, зарядни устройства за автомобил, калъфи и протектори за екрана.

    Nokia 8 ще бъде достъпен в 4 цвята: полирано синьо, полирано медно, закалено синьо и стомана на глобалния пазар на средна цена от €599

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини