Превърнаха горичката до бившия ТЕЦ в сметище

Изображение 1 от 5

    Горичката край околовръстното на Хасково заприлича на сметище. Купища боклуци застилат пространството  между дърветата. В зоната до бившия ТЕЦ бунището е скрито и по всичко личи, че е доста удобно за нарушителите. Читатели, попаднали на грозната гледка при разходката си, изпратиха снимки с ироничния коментар: На такава красота можем да се насладим...

    На снимките се вижда, че на „горското сметище” има всичко-от употребявани памперси до строителни отпадъци. На места обаче замърсяването е причинено от  хора, които са си правили пикник или просто са се разхождали сред природата, без мисъл, че някой трябва и да почисти отпадъъците след пребиваването им..

    Боровата гора между Старите гробища и ТЕЦ-а беше любимо място за игра на децата и отдих на хората от близкия квартал Македонски, от години обаче заради мръсотията и бродещите бездомни кучета, малцина се осмеляват да стъпят в нея.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Чи
      читател
      13 -4
      13:06, 20 авг 2017
      Общината защо не си е свършила работата?!
    • 2
      Ту
      тукманик такъв
      8 -16
      13:40, 20 авг 2017
      защо има хора, които да го правят а? да ти забия е... Виж коментара
    • 3
      Ci
      Citatel
      0 -25
      14:45, 20 авг 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ja
        Jack Bauer
        21 0
        17:01, 20 авг 2017
        Tи да не си от тези, които замърсяват гората? Нека се знае какво става в града и ако някой напипа нарушител да го накара да си изяде боклука, който изхвърля. Аман от селски тарикати. Има си сметища, гората е за отдих и разходка.
      • Ту
        тукманик такъв
        8 0
        18:38, 20 авг 2017
        мечтата ми е да хвана един туквеник такъв дето хвърля и да го огъзя нашироко в природата...
    • 4
      Ан
      анархия
      6 -5
      08:53, 21 авг 2017
      Щото се превърнахме в Града на Анархията, благодарение на мишоците дето се пишат управници на града.....И това не щото те точно са отишли в гората да клепат , ми щото останалия в града ******ски народ като гледа каква безстопанственост и какво крадене се върши от тия дето трябва да са му за пример и му иде и на него кураж да краде и цапа.
      Вървя днес през града- хората съвестно си хвърляли боклука по кошчетата из улиците , ама бездомните кучета , с които градските "големци" така и така не могат да се справят, разпердушинили препълнените кошчета.
      Върви из улиците една уж почистваща машина и пръска някаква си вода , ама и тя не знае защо го прави , при положение , че улиците непометени , навсякъде листа нападали и водата само ги затлачва едно хубаво....
      Бе недомислица след недомислица в тоя град бие на очи в последно време- и не са виновни ни женичките дето метат , ни човечеца дето пръска водица с камиончето си- виновни са "образованите" им отговорници , дето им разпределят работата , ама без да се замислят в какъв ред.....
    Последни новини