Само един кандидат за гл. счетоводител в общината, трима за шеф на Данъчното

Само един кандидат е подал документи в конкурса за главен счетоводител на общината, става ясно от съобщение на комисията за конкурса. Това е Тодорка Стоянова, която е допусната до участие и ще решава тест на 12 септември. Следващия етап в конкурса е интервю.

За сметка на това трима искат да стават шеф на Общинската данъчна дирекция. Те са досегашният директор Румен Тинчев, Евгени Янчев и Юмер Мерт. И тримата са допуснати до теста, който също ще е на 12 септември. Няма недопуснати кандидати в този конкурс.

Четирима са подали документи за шеф на ГРАОН в общината. Двама от тях са допуснати до участие – Юмер Мерт и Дора Димитрова, а другите двама – Мария Гигова и Жулиета Чертукова, са отрязани. Тестът за тази позиция ще е на 11 септември.

За началник отдел “Европейски и национални програми и проекти” за участие в процедурата по избора са допуснати трима кандидати – Надежда Иванова, Теодора Пехливанова и Живка Гочева. Не са допуснати до теста Кристина Стоева и Иван Тошев.

За шеф на отдел “Екология” има двама кандидати. Допуснат до участие е Любомир Георгиев, отрязан е Иван Тошев.

Причина за недопускане до участие в конкурсите най-често е липсата на документ за професионален стаж.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Нн
    ннаа
    11 0
    14:23, 18 авг 2017
    Да не са ги уволнили всички ,че никой не коментира.
  • 2
    Ми
    Мишо
    6 -5
    14:43, 18 авг 2017
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 3
    Мишо, научи се първо да пишеш граматически вярно и тогава дай оценка за Надето и кмета!
  • 4
    Го
    Гочо
    6 -2
    16:17, 18 авг 2017
    За шеф на ГРАОН не трябва ли кадидатът да е ченге или поне проверен от тях. Нали там е цялата лична, че и друга конфиденциална информация.
    • Гл
      Глупости
      5 0
      19:04, 18 авг 2017
      Смяях...че те и в паспортна служба имат достъп до същата информация, че и повече и началниците им не са полицаи, ти в общината полицай искаш да вкарваш.
  • 5
    Go
    golega
    0 0
    21:40, 13 окт 2017
    Аз пък колега предлагам символично да се явят и тези които спечелиха конкурсите ида видят гражданите и да сравнят с колко багаж разполагат сегашните иси правете сметка кой ще разполага с нашите пари .Жалка картина.
Последни новини