Ресми Мурад събра селските кметове на работна среща,юбилярът Недко Узунов почерпи

Кметът на община Ардино Ресми Мурад, заедно с целия си екип, проведе поредната си изнесена среща с кметовете на населените места на територията на общината. Този път тя се състоя в местността „Мангана“, край Жълтуша. Кметовете бяха посрещнати от кмета на Еньовче Недко Узунов, който празнуваше днес 50-годишен юбилей. Гост на събитието бе областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан.

По случай кръглата годишнина кметът Ресми Мурад от свое име и от името на председателя на общинския съвет Сезгин Байрям връчи на юбиляра Поздравителен адрес.

„За ръководството на Общината е чест и удоволствие да Ви поздравим най-сърдечно и с дълбоко уважение по случай кръглата Ви годишнина. Поздравяваме Ви за неуморния труд, неотстъпна решим Стопанската академия „Димитър Апостолов Ценов“ в Свищов.

ост, дълбока мисъл, силен дух, нравствени добродетели, мъдра целеустременост, благородство, човещина и искреност. От все сърце Ви пожелаваме още 50 години житейски благополучен и успешен път към щастието и добруването“, се казва в поздравителния адрес. Кметът Ресми Мурад дари на юбиляра пластика на символа на общината – Дяволския мост и скромни подаръци.
Изключително развълнуван Недко Узунов благодари сърдечно на ръководството на общината за оказаното му внимание. „50-години минаха неусетно. В продължение на 25 години съм кмет на Еньовче. Родителите ме научиха на добро отношение към хората. Когато си човечен се намират пътища и навсякъде се решават всякакви проблеми“, заяви Недко Узунов. Той е роден на 17 август 1967 година в Еньовче. Завършил е публична администрация в Стопанската академия „Димитър Апостолов Ценов“ в Свищов.  Шести мандат е кмет на Еньовче. Женен, има двама синове – Любослав и Георги.

Юбилярат бе поздравен с изключително майсторско изпълнение на родопски, тракийски, турски и македонски песни на акордеон от Каньо Кехайов от Еньовче.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини