Ауди отнесе BMW, камионче -калник на кола, спряла на завой

    Две катастрофи станаха тази сутрин в Хасково. За щастие няма пострадали.

    При едната от тях шофьорът на Ауди отне предимството на BMW и го засече на кръстовището до АГО на бул. "В. Левски“.

    И двата автомобила са се движили при зелена светлина на светофара. С предимство обаче е било бялото BMW, което се спускало от ул. „Ст. Стамболов“ в кв. “Република“. Аудито се движело в посока от Автогарата към кв “Орфей“, за което трябва да направи ляв завой, разказаха очевидци.

    Вторият инцидент стана в центъра на града, на метри от Полицейското управление и непосредствено до 10-та детска градина.

    Шофьорът на камионче Мерцедес за разнос на безалкохолно буквално свали калника на спрял точно на завоя на ул. „Атон“ с ул.“ 6-ти септември“ автомобил, при опит да влезе в уличката, за да изпълни поръчка за зареждане на търговски обект. По думите на водача на комиончето той ще отнесе санкция, тъй като дошлите на място полицай му направили бележка, че не е трябвало да прави опит за завой. От снимките обаче ясно се вижда, че определено шофьорът на автомобила е паркирал против всички правила.

     В ранния следобед пък чернен Баварец се заби в ограда на двор на бул "Илинден". Наши читатели ни изпратиха снимки на инцидента. Въпреки че социалната мрежа се напълни с подигравателни подхвърляния за катастрофата-от"не се е получил дръфтът" до "левашко изпълнение",някои от  очевидците на катастрофата коментираха, че всъщност шофяорът е карал бавно, а причина за злополуката е хлътналата в пропаднала шахта гума на колата, при което шофьорът е изгубил контрол при управлението.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Ге
      Георги
      25 -2
      15:21, 5 авг 2017
      Този с пасата си е направо за бой,паркирал е абсолютно нагло и то в центъра на града ама сега водача на камиончето ще отнесе акт за причинено птп,много несправедлива ситоация
      • Го
        ГОШЕ
        8 -2
        16:27, 5 авг 2017
        Гоше. Ситуацие се пише. С " у " .и не съм СИГорен , че само камиончето ще има акт
      • Ку
        Курти
        4 -8
        16:37, 5 авг 2017
        Точно там където е спрял пастата е паркомясто от с... Виж коментара
    • 2
      Ку
      Курти
      24 0
      16:25, 5 авг 2017
      Тези дупки по Илинден са от лявата страна на пътя до бурдюра и се виждат още преди да започнеш да завиваш и ако си караш нормално въобще не стигаш до тях .Пък ако се забиеш в стена която е на не по малко от 15 метра от дупката по добре си помисли за техниката си на шофиране.Преди време един келеш с джип там уби човек но тогава виновно се оказа дървото до моста.Сега виновни са дупките. Всичко друго е виновно но не и безразсъдното и безотговорно шофиране.
      • 00
        001
        14 0
        17:38, 5 авг 2017
        Какво парко место кви пет лева та паста стърчи един метър от завоя и пречи друг е въпроса че има място да мине без да го закачи ама така му се пада на този капут
    • 3
      Di
      didu
      9 -3
      16:58, 5 авг 2017
      Че не са изрядни пътищата- не са!Ама "Васил Левски" и "Илинден" са от главните пътни артерии.На ден минават хиляди коли от там.Имам наблюдения.Хората си карат нормално. не целят дупките.Или дето се вика""На калпав космонавт космоса му пречи" ,та се оказва че на Асковските "калпави шофьори дупките им пречат"
    • 4
      Св
      Свидетел
      1 -7
      19:35, 5 авг 2017
      001 и всичко останали като не знаеш не говори паса... Виж коментара
      • 01
        01_1501962596
        9 -1
        22:49, 5 авг 2017
        пасата е виновен
      • 00
        001
        4 -1
        20:07, 6 авг 2017
        Свидетелчо купи си очила !!!!!!!
    Последни новини