Арестуваха сина на Найден Милков с мобилна нарколаборатория

    Близо 40 грама саморъчно произведен метамфетамин / пико/, както и 10 грама канабис са открити и иззети при проведена специализирана полицейска операция, проведена вчерана територията на к-с "Меден Рудник" в Бургас. Операцията е осъществена от служители на отдел "Криминална полиция" в  ОДМВР, колегите им от Четвърто РУП и на сектор "Специализирани полицейски сили". В хода на полицейските действия са задържани 28-годишният Д.М. и 37-годишният И.М., и двамата криминално проявени от Бургас. При обиск у Д.М. била намерена саморъчно свита цигара с канабис. Последвало и претърсване в дома му в "Меден Рудник", където униформените открили три торбички с канабис и пет с жълтеникаво кристалообразно вещество, дало реакция при полевия наркотест на метамфетамин  От адреса са иззети и прекурсори за производство на наркотични вещества, както и току-що приготвен метамфетамин. Общото тегло на намерения метамфетамин е близо 40 г. При обиск у 37-годишния И.М. криминалистите са намерили други четири пликчета с метамфетамин с различен грамаж.

    По информация на бургаския сайт Флагман 28-годишният мъж е Димитър Милков, син на създателя на Първа частна милиция и бивш общински съветник Найден Милков, прочул се преди време и като дуетна половинка на поп фолк певицата Тони Дачева.

    Срещу двамата задържани са образувани бързи полицейски производства, работата по които продължава под наблюдението на прокуратурата.

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини