Тежка катастрофа: Загина мотоциклетист, блъснал се в ограда

 75-годишен мотоциклетист е починал в кърджалийската болница, след като катастрофирал в землището на село Глухар около 15,30 часа в петък. По първоначални данни при движение с несъобразена скорост водачът загубил контрол над управлението  и се блъснал в еластична ограда. След произшествието пострадалият бил настанен в тежко състояние в кърджалийската болница, където след няколко часа починал. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.

Около 16,30 часа в петък по пътя между селата Звездел и Нановица 55-годишен водач на „ВАЗ“ изгубил контрол над управлението и се блъснал в скат. При удара пострадал 37-годишен пътник в колата, който е настанен за лечение в кърджалийската болница със фрактури. Образувано е досъдебно производство.

В района на село Сушево 37-годишен навлязъл с каруца в лентата за насрещно движение и бил блъснат от „Фолксваген“. Водачът на каруцата бил прегледан в центъра за спешна помощ в Кърджали и освободен.

Около 20 часа снощи на бул.“Христо Ботев“ в областния център 61-годишен водач на „Шкода“ ударил автомобил „Хонда“, управляван от 26-годишна, която е със счупени ребра и настанена в болница. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство.  Екип на пожарната служба обезопасил автомобилите и почистил пътното платно.

Само с материални щети са другите три произшествия, които са обработени по административен ред и на виновните водачи са съставени актове по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресценръ на МВР.

      

Източник: kardjali.bgvesti.net

Коментари в сайта

Последни новини