Мъж превърна счупената си кола в мотор, за да се спаси от пустинята (видео)

Изображение 1 от 3

    Ако сте в пустинята и колата ви се разпадне, а най-близкото селище е на 30 км, какво ще направите?  Мъж се спасил от тази ситуация, като превърнал колата си в мотоциклет. 

    Близо до градче във Франция живее човек, който обича колите и по-точно Ситроените.  

    В едно от многобройните си пътувания до Мароко, Емил Лейе (с прякор "Доктор на африканската механика") останал сам насред пустошта, след като ударил колата си в скала. С потрошена предница и ограничено количество храна, Лейе го чакало крайно несигурно бъдеще. И какво направил той?. Това е изключителна история и трябва да я видите във видеото.

    Емил решил да превърне разбитата кола в мотор. Взел работещите неща от Ситроена. Използвал рамката, закрепил осите и сложил колела на мотора. Просто, нали? Двигател, запалване и удобна седалка.

    След 12 дни и 11 нощи в пустинята Емил бил готов да се ​​върнем към цивилизацията, която го посрещнала с яка глоба.

    Но най-интересното след пустинното приключение е, че Емил намира всевъзможни приложения на бракувани Ситроени. Направил си е бейсболна топка, лодка и дори очила, изработени от каучука от седалката.

    Този човек наистина обича своите Ситроени. И наистина започваш да се чудиш какво е следващото, което ще направи от тях. Казва, че само самолет не е направил още.



     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ма
      Маймун
      2 0
      14:49, 27 юли 2017
      За 12 дни, 30км. се вземат с лазене.... има някаквагрешка в тая статия.
      • Ха
        хаха
        0 -2
        15:32, 27 юли 2017
        Няма грешка, той обяснява във видеото.
    Последни новини