Реакция: Полагат временна настилка пред блока с локвите

    Общината започна днес да полага временна настилка пред входа с локвите на ул. “Средна гора”, до бившия магазин “Марса”. За оплакванията на хората, живеещи в блока, които не могат да се приберат сухи вкъщи по време на дъждовете заради огромните локви, Haskovo.net писа миналия ден.

    От общината тогава обясниха, че мястото е включено в списъка за ремонт това лято, но в момента тече процедура за обществена поръчка. Тя е за общо 700 000 лева, с които ще се ремонтират подобни компрометирани участъци.

    Днес от администрацията поясниха, че пред двата входа на блока ще се положи фрезован асфалт, което е временно решение докато приключи процедурата за обществената поръчка и се направи ремонта.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ле
      Лепчев
      19 -21
      10:09, 19 юли 2017
      А що не Ви го направиха това предишната власт а? Бай Ви Георги що не го положи тоя Хасвалт. Дори и Хасвалтова база си имаше..ама не ви насипа асфалта, той оправяше само улиците в махалата-там му беше електората. Кога преди са търчали да Ви играят по гайдата-кал имало тука, ма нетърпимо било...така си е над 20 години там....реакиця никаквадо сега мина кмет БСП мина един парично зависим -цели 16 години и пак не Ви го направиха. Само ГЕРБ и Добри Беливанов ви обърнаха внимание. Ха сега плюйте с кеф-на метеното.
      • Ла
        Лапчев
        18 -6
        10:22, 19 юли 2017
        Ти в час ли си!?
      • Ха
        Хахаха
        8 -3
        16:33, 19 юли 2017
        Те ГЕРБ големи рицари на бели коне били бе. Фанаха се да оправят нещо което струва 60лв (3х20 на тия дето се подпират на лопатите) и ти го изкара като чели са вдигнали минималната заплата на 2000лв без да се мърдат цените на стоките в държавата. А сега когато Гошето не крепи циганчетата кой мислиш го прави бе балък? ГЕРБ са толкова алчни, че само чрез натиск над служители и такива облъчени като тебе печелят избори (като печелят е мн силна дума в изречението)....аре бегай да се слагаш на ББ и после недей да ревеш след няколко години тая откъсана държава като фалира и нямаш 5ст да се нахраниш.
    • 2
      00
      001
      18 -11
      10:45, 19 юли 2017
      Добри Беливанов е мишка която и ГЕРБ считат за голяма грешка
    • 3
      00
      002
      2 -3
      17:19, 19 юли 2017
      Ако трябва да сме честни добре че са хасковонет.Аз така мисля
    Последни новини