LG V30 ще бъде представен на IFA 2017

LG V30 ще бъде представен официално на 31 август. LG V30 ще е първият OLED смартфон на компанията. Корейският производител започна да разпространява покани до медиите за специално събитие, на което ще покажат за първи път дългоочаквания смартфон.

LG V30 ще бъде представен на 31 август по време на пресконференция на изложението IFA 2017.  Поканата показва смартфон с лого във формата на буквата V и датата 31 август, информира CNet. Tова е сигурна гаранция, че ден преди официалния старт на IFA 2017 в Берлин ще видим за първи път новия смартфон.

Традиционно моделите от V серията се отличават с премиум дизайн и функции, както и с втори допълнителен дисплей в горната част. LG V30 се очаква да е изключение и да има дисплей, покриващ цялото пространство отпред, по подобие на Samsung Galaxy S8. Снимката на поканата също е индикация за тази визия.

Според непотвърдена информация LG V30 ще има OLED дисплей с големина от приблизително 6 инча, както и двойна задна камера. Новият модел ще предложи още сензор за пръстови отпечатъци, USB Type-C конектор и класическия 3.5мм. аудио жак. Много е вероятно LG V30 да използва Snapdragon 835 процесор и да работи с Android Nougat. Какви подобрения да очакваме в следващия смартфон от популярната серия на LG ще стане ясно скоро.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини