Шест души загинаха при две катастрофи: Пострада автомобил с кърджалийска регистрация

Шест души загинаха при две катастрофи на територията на област Бургас в съботния ден. Първият инцидент настъпва около 13.03 часа на пътя Бургас – Малко Търново, малко след Звездец в посока Малко Търново. При десен завой, мотоциклетист се удря челно в лек автомобил с чуждестранна регистрация, пътуващ към Бургас, като от удара отскача и се блъска във втори лек автомобил и загива на място. 
Четирима души загинаха на място при тежка катастрофа, станала около 13.55 часа на пътя Бургас – кв. „Ветрен”. В бургаската болница бяха откарани още двама пострадали при инцидента - мъж и жена. Впоследствие жената е починала в болницата от нараняванията си. Мъжът е настанен за лечение в отделение „Реанимация” на болница „Бургасмед” с повърхностна травма на главата, травматичен шок и фрактура на левия крак в областта на капачката на коляното и бедрото. 
Инцидентът възниква, след като лек автомобил „Фиат Пунто”, управляван от 68 годишна жена, с бургаска регистрация навлиза в насрещната пътна лента и се удря челно в лек автомобил „Рено Сценик”, със софийска регистрация, управляван от 46-годишен мъж от София. При инцидента е засегнат още един лек автомобил с кърджалийска регистрация, управляван от 42-годишния Я.С. 
Загиналите са пътниците и водачката на "Фиата". 
Движението в района на инцидента бе затруднено, а трафикът се отбиваше през надлез „Джъмбо” в посока „ЛУКОЙЛ”, с. Свобода, Камено и автомагистрала „Тракия”.

Източник: http://www.focus-news.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини