20-годишната Ясмин - част от първото онлайн танцово шоу у нас

Димитровградчанката Ясмин Кирилова стана част от първото по рода си онлайн танцово шоу с риалити формат в България - DANCE ARENA.

По време на целия реалити формат избраните с кастинг танцьори ще работят със свои ментори, които ще ги напътстват по време на цялото шоу. Това са Марион Дърова от Derida Dance Center и Виктория Димитрова – Goldy от студио VS Dance. Те ще разпределят танцьорите в два отбора, а всяка седмица гост-ментори ще дават задачи на двата отбора, които ще се борят за титлата „най-добро dance crew”.

Възпитаничката на денс център "Галаксико" и хореографът Тихомир Митев ще участва в танцова демонстрация тази събота по време на летния градски фестивал „София диша“. Там ще бъде направен специален уъркшоп по фрийстайл танци за жителите и гостите на София в спортната зона на фестивала.

За 20 - годишната Ясмин, която сега е студентка в София Тихомир Митев казва, че е ортаничен танцьор. Може да преминава с лекота през различни стилове, което със сигурно ще й помогне за успешното представяне в риалити формата.

През 2012 година Ясмин бе сред танцьорите, които подгряваха концерта на Дженифър Лопес в София. Талантивата танцьорка участва и във формата "България търси талант".

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини