Награди за военни по повод 55 г. от създаването на полигона в Корен

    Военослужещи получиха награди за добрата си работа по повод 55 години от създаването на Учебен полигон Корен, която беше отбелязана днес във Военен клуб Хасково. Той е най-големият учебен полигон в България. В него се провеждат учения на българската армия и на съюзническите войски, както и съвместни операции.

    Командирът на Военно формирование 22 280 подп. Валери Антонов поздрави всички военнослужещи и гости. На тържеството присъстваха още полк. Стоян Стоянов - заместник началник щаб на Сухопътни войски, заместник областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова, кметът на община Хасково Добри Беливанов, командирът на формирование 52 740 подп. Николай Александров и други. Градоначалникът поздрави военослужещите от Военно формирование 22 280 по повод 55 години от създаването на учебен полигон Корен. Той подари на командира на поделението подполковник Валери Антонов плакет с ключа, част от герба на Хасково. От своя страна военните връчиха на кмета плакет „55 години полигон Корен.

    Поздравителен адрес до служещите в поделение 22 280 Корен изпрати Областният управител на Хасково Станислав Дечев.

    Празникът продължи с изпълнения на групи и ансамбли от Военен клуб Хасково.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ек
      Екс Робо
      8 -5
      16:00, 19 юни 2017
      Тва доживяхме Дидо да го награждават.... :) хахха
    • 2
      Ла
      Лазаров
      5 -7
      16:47, 19 юни 2017
      Тоя полигон беше истински полигон по времето на Варшавския договор! Сега там тия "учения" са пълна пародия, ама пълна, във всяко отношение - като почнеш от участниците в тях....! Лични наблюдения! Тоя областният на всяка манджа меродия, че и старчето-кмет... Какво общо има това с тях???
      • Яя
        яя
        4 -4
        19:05, 19 юни 2017
        Абе дъртият от гроб и той като тиквун почна награди и ленти всекидневно. За това ли го избаха хората този презер-ватив или да върши работа
    • 3
      Ко
      Кой не скача е червен
      6 -3
      21:45, 19 юни 2017
      Ами Бай Добри така вижда задълженията на кмета ------да посреща и изпраща гости и разбира се да режи лентички Хей живот здравей здравей да си гербер лесно се живей
    Последни новини