22 °C

Наплив за „Забавно лято“ на Младежкия център, 50 деца чакат в резерв

150 деца се включиха в „Забавно лято“, организирано от Младежки център в Хасково. Заниманията за участниците от подготвителна група до 7 клас започнаха от днес. Заради дъжда обаче вместо да играят на „Ямача“, какъвто беше замисълът на организаторите, децата влязоха в голямата зала в културната институция. Така неблагоприятното време не успя да помрачи деня и всички се забавляваха в различни игри. Те се включиха в игри от 90-те години – морски шах, скачане на въже, дърпане с въже, Да-би, да-би, открий повтарящи се карти, правиха и сапунени мехури с пръчки и въже и други.

„Забавно лято“ се провежда за четвърта поредна година и предизвиква все по-голям интерес. Още на третия ден след обявяване на записването, всички 100 места бяха заети, каза директорът на Младежки център Жанета Матанова. Тя поясни, че има записани и 50 деца в резерва, за да може да бъдат включвани в заниманията при отсъствие на някое от титулярите.

Записалите се ще участват в занимания през следващите 4 седмици – всеки понеделник ще се забавляват с игри на открито, всеки вторник ще има екскурзии, а през останалото време са предвидени различни ателиета и работилници.

Анета Кутелова


4 Коментара

Хороскоп за 23.04.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини