Наплив за „Забавно лято“ на Младежкия център, 50 деца чакат в резерв

    150 деца се включиха в „Забавно лято“, организирано от Младежки център в Хасково. Заниманията за участниците от подготвителна група до 7 клас започнаха от днес. Заради дъжда обаче вместо да играят на „Ямача“, какъвто беше замисълът на организаторите, децата влязоха в голямата зала в културната институция. Така неблагоприятното време не успя да помрачи деня и всички се забавляваха в различни игри. Те се включиха в игри от 90-те години – морски шах, скачане на въже, дърпане с въже, Да-би, да-би, открий повтарящи се карти, правиха и сапунени мехури с пръчки и въже и други.

    „Забавно лято“ се провежда за четвърта поредна година и предизвиква все по-голям интерес. Още на третия ден след обявяване на записването, всички 100 места бяха заети, каза директорът на Младежки център Жанета Матанова. Тя поясни, че има записани и 50 деца в резерва, за да може да бъдат включвани в заниманията при отсъствие на някое от титулярите.

    Записалите се ще участват в занимания през следващите 4 седмици – всеки понеделник ще се забавляват с игри на открито, всеки вторник ще има екскурзии, а през останалото време са предвидени различни ателиета и работилници.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Та
      Таня
      8 0
      13:36, 19 юни 2017
      браво,браво браво
    • 2
      Ив
      Иван
      13 0
      21:20, 19 юни 2017
      Защо в областния ни град няма един нормален басейн,където да можем да водим децата ни да се учат да плуват,с учител по плуване и едно приемливо заплащане а не по 12 лева на час,че то дори в София е по 5-6 лева.
    • 3
      Ха
      Хасковлийка
      5 0
      10:27, 20 юни 2017
      Това са глупости.Как ще викат резервите за по един ден - трохи :))).Как ще се почувстват децата , когато им се обясни , че отиват само за малко , защото са резерви - не ви е срам:(((
    • 4
      12
      12455
      0 0
      09:11, 23 юни 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    Последни новини