Кметът участва в честването на 20 години РАО "Тракия"

Изображение 1 от 4

    Кметът на община Първомай Ангел Папазов взе активно участие в честването на 20-тата годишнина на Регионална асоциация на общините „Тракия“.

    Домакин на събитието бе Созопол, а участие взеха над 70 представители на членуващите общините -предимно кметове и председатели на общински съвети, общини – партньори от чужбина, учредители на Асоциацията и председатели на Управителния съвет на РАО “Тракия” от минали мандати, регионални сдружения на общини от България и чужбина, партньорски организации, институции, бизнес. 

    Бяха проведени заседания на ръководните органи на Асоциацията. В качеството си на председател на Контролния съвет Папазов представи отчета на дейността му през последния период.

    Във фоайето на читалище “Отец Паисий” в Созопол бе организирана Изложба “Произведено в “Тракия”, в която със свои щандове участваха фирми от Първомай, а гостите имаха възможност да се запознаят с дейността им и да опитат от продукцията.

    Първомайският кмет представи опита си и по време на Дискусионния форум “Местно самоуправление, регионално и международно сътрудничество“, с участието на представители на партньорски организации от чужбина. Освен него по темата говориха и делегати от общините Болярово и Тунджа. Презентация направи и г-н Шафак Баша, генерален директор на ВиК Текирда, Турция.
    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ет
      ето да порасъждавате
      3 0
      16:18, 13 юни 2017
      бля бля бля бля .
      Новата реалност е - градовете се обезлюдяват.
      И за първи път в демографската история на страната населението спада и продължава да спада с много бързо темпо.
      Тук да останат само пенсионери. Такива по-лесно се управляват, по-лесно се лъжат и са доволни на по-малко. Жалка история.
    Последни новини