Спинерджии завъртяха играчките си

Изображение 1 от 4

    31 деца на възраст между 5 и 15 години и още двама по-големи тийнейджъра завъртяха спинери днес пред магазин „ОфисиТе“ в първото по рода си състезание в Първомай. Пеньо Запрянов събра малчуганите, за да откликне на манията, която завладя света в последните месеци.

    А децата вдъхновено въртяха малките играчки. Някои по-сръчно, други не чак толкова, но всички в стремеж да получат обещания луксозен спинер. Организаторът не се нае сам да определи кои са най-атрактивните и оригинални спинерджии.  Затова участниците сами гласуваха за най-добре представилия се и определиха с 11 гласа Златомир Петков и с 10 – Василена Банялиева. Отличен беше и Стойчо, който успя най-дълго да върти спинера на крака си.

    Мисля, че се получи весело и зареждащо, сподели Пеньо Запрянов и призова: „Отбележете се и напишете коментар с името на състезателя, който ви е впечатлил най- много! Той ще спечели нашата награда за най- атрактивен FB спинарджия! Харесвайте, коментирайте и споделяйте!“. За целта има публикувано видео от „голямото въртене“.

    А на тези, които се притесняват, че спинерът е „празна работа“, ще им кажем, че е безспорен факт, че той развива сръчността на ръцете, добре повлиява моториката, това е един сигурен начин детето да се откъсне от компютъра, смартфона и Интернет и да си поиграе сам или с приятели просто като си въртят спинерите. 

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    Последни новини