Модните Оскари на 2017 (видео)

Изображение 1 от 3

    Модните награди CFDA Fashion Awards-2017 събраха звезди, дизайнери и представители на медиите в Ню Йорк. На червения килим в Хамърщайн Балрум на Центъра Манхатън в бляскави тоалети позираха Никол Кидман, Брук Шилдс,Кейт Босуърт, Прианка Чопра, сестрите Хадид, Даян Крюгер, сестрите Олсън, Манди Мур и много други.

    Това е голямата нощ на модата. Наградите на CFDA часто са наричани "модни Оскари". FКогато големите имена на модния дизайн са събрани на едно място, на червеният килим могат да се видят много изключителни и стилни визии.

    Фаворитит на церемонията стана креативният директор на Calvin Klein Раф Симънс, който взе наградите за най-добър дизайнер на женска и на мъжка мода. Представянето му на церемонията вижте тук.

    Статуетката "Международен дизайнер на годината" получи грузинката Демна Гвасалия, креативен директор на Vetements и Balenciaga.

    Наградата на Основателя получи Пат Мацграф, видеото с нейната работа можете да видите тук.

    Наградата за модна икона бе връчена на Бионсе.

    Дизайнер на аксесоари на 2017 стана Stuart Vevers от Coach. Британец, натурализиран в Ню Йорк, той отбеляза вдъхновението, което черпи от американската модна общност.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини