Ресми Мурад прие представители на „Балгьоч”

Изображение 1 от 2

    Кметът на община Ардино Ресми Мурад прие в кабинета си Илхан Юзер, представител на най-голямата изселническа организация в Турция „Балгьоч” в Бандърма и Тургут Шентюрк, зам.-отговорник на ДПС в район Бурса.По време на срещата бе обсъдена актуалната политическа обстановка в България и Турция. Гостите споделиха, че изселниците в Бурса и Бандърма подкрепятводената от ДПС политика.

    От името на ДПС в Бурса Тургут Шентюрк покани кмета Ресми Мурад да присъства на традиционната благотворителна вечеря – ифтар, която ДПС в Бурса организира по случай Свещения месец Рамазан. Тази година ифтарът ще се проведе на 9 юни (петък) в комплекс „Конак 16“. Очаква се на него да пръсъства зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, народни представители от ДПС, депутати в Турския меджлис, представители на политически партии, изселници, членове на изселническите организации.

    Тургут Шентюрк предаде на кмета Ресми Мурад специалните поздрави на Танер Чауш, отговорник на ДПС за Бурса и на Айхан Мутлу, председател на изселническата организация „Халлалълар” (Башевци) в Бурса.

    Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини