"Твоят час" приключи в Градина с голяма представителна изява

    С обща представителна изява приключи работата в клубовете, създадени по програма „Твоят час“ в ОУ „Христо Ботев“ – село Градина.

    Децата и ръководителите се обединиха за празнично тържество в Деня на детето и в навечерието на честването на Ботев.

    На сцената излязоха танцьорките от клуб ‚Танцувай с мен“, с ръководител Гинка Иванова. Те показаха разучените през годините хора и „изгряха“ с новите си носии. В програмата момичетата бяха подкрепени от съучениците си от групите за деца с обучителни проблеми, които рецитираха подбрани от учителките им Димитрия Александрова, Лина Генова, Мария Апостолова и Таня Стоянова стихове за българския език и математиката. В тържеството се включиха и четвъртокласниците на Елисавета Николова и Лина Генова, които получиха своите дипломи за завършено начално образование.

    Изявата беше „вкусно гарнирана“ със хапки и сандвичи, приготвени от членовете на клуб „Бон апети“ и ръководителката им Жанета Желева.

    Специална изложба с плетива и ръкоделия бяха подредили сръчковците от клуба на Даниела Драганова. Към тях се присъединиха и художниците от „Майсторителницата“ на Надя Димитрова. По време на изявата на асфалта до училището изгряха и тебеширени слънца, нарисувани от малките художници. Гости на тържеството бяха читалищните самодейци, които бяха подготвили за децата забавни игри и награди.

    Цялата изява беше заснета от учениците от клуба „Компютърът – моят приятел“. Заедно с ръководителката си Надя Желязкова, децата ще изработят постери, които ще разказват за общата представителна изява.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини