50-ти рожден ден отбеляза детската градина в Дебър

    Голяма торта и игра в надуваем замък получиха 113-те малчугани, възпитаници на Детска градина „Пролет“, квартал Дебър. Това бяха само част от подаръците за децата и учителите в детското заведение по случай 50-годишнината му.

     В двора на градината децата изнесоха концерт, в който демонстрираха своите музикални и танцувални умения. На празника присъстваха много бивши възпитаници, представители на местната администрация, учители от кварталното училище „Георги Караславов“, родители. Специален поздрав поднесоха децата от фолклорната група „Дебърче“ - също възпитаници на ДГ „Пролет“. Празничната програма донесе много радост и усмивки на артисти и зрители.

    В края на тържеството специално място беше оттредено на най-големите – бъдещите първокласници, които си взеха довиждане със своите учители. Кметът на общината Ангел Папазов се вдъхнови от тяхната молба за прошка и пожела на всички да умеят да поискат прошка и да се научат да благодарят.

    Директорът на „Пролет“ Мариана Янчевска благодари на всички деца и техните ръководители за положени труд и отличното им представяне, на кметския наместник Ангел Кирчев и всички спомощестователи, който направиха незабравим празника на ДГ „Пролет“.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини