Ден втори: 11 свидетели и 8 експерти описaха убийството на Зомба

    11 свидетели и 8 вещи лица се явиха във втория ден по делото за убийството на Людмил Банев-Зомба срещу подсъдимите Веселин Радев и Ивайло Митев. Сред разпитваните са полицаи, фелдшер, очевидка на кървавата драма и други. Показания даде и 28-годишният Николай Генев, познат на двамата подсъдими. Той заяви, че десетина дни преди убийството се спречкал с Веселин, който му дължал пари. Засекли се случайно пред магазин в Хасково. Николай тръгнал да се саморазправя с Веско, но той му налетял с гумена палка тип полицейска и го ударил 5 пъти в ръката. Подсъдимият започнал да го заплашва, че ще го убие, заедно с цялото му семейство. След малко извадил и сгъваем нож, но свадата била прекратена и двамата младежи продължили по пътя си.

    По-късно Веселин и Ивайло се озовали в ареста за по-тежко престъпление. Така вече втори ден десетки свидетели бяха призовани да дадат показния от нощта на убийството в първите часове на 28 август миналата година. Заради липсата на неявилите се експерти и вещи лица делото беше отложено за 7 юли.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ха
      Хасковлия
      36 -1
      17:02, 19 май 2017
      Смърт за това мекере Веско! Жалко, че няма такова наказание! За това доживотен без право на замяна! Той е продукт на лигава и амбициозна майка и тотално не заинтересован баща! Те го създадоха такъв - комаржия, нагъл и арогантен. Навсякъде вървяха с пари да потулват простотиите му и той се има за недосегаем. Язък си за другаря му, който ще изгори покрай него.
      • Ха
        Хасковлия
        2 0
        16:37, 23 май 2017
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Ай
      айде де
      5 -2
      06:53, 20 май 2017
      Пишете коя е баба му да я знаем
    • 3
      Ха
      Хасковлия
      1 0
      16:35, 23 май 2017
      Кажи ти като я знаеш!
    Последни новини