Читател: "Дупките на пътя за Брягово заемат и двете платна"

Изображение 1 от 3

    Снимки от разбития път за Брягово ни изпрати наш читател. Той пита към кого да се обърне за да бъде направен ремонт: "Дупките са толкова големи, че заемат и двете платна. Всеки ден пътят се руши, а никой не обръща внимание"

    Показахме снимките на ресорния заместник-кмет Николай Митков, който отговори, че е запознат с проблема. „Кметът на Брягово непрекъснато подава сигнали. Наясно сме, че има две много невралгични места. Пътят Брягово – Първомай е в графика ни.“

    От утре започва кърпенето на първомайските улици. Работата ще се върши от специално създаденото за това звено. След приключване на ремонтите в общинския център ще се мине и към междуселските пътища. Това ще стане след около месец. Освен пътя Първомай- Брягово, от спешно запълване на дупки се нуждае и пътя Виница – Татаревска чешма.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Вн
      внимание
      11 -1
      12:27, 18 май 2017
      А Николай Митков дали е минавал по моста на р.Мечка на пътя към Бяла река? А след същия този мост дали е видял ДУПКАТА върху канала на 200м. след моста? Там ако попадне гумата на автомобил сигурно ще е фатално-ще пропадне-вижда се водата на канала през дупката! Не чакайте някой да пострада за да се оправдавате после кой какво не е видял и свършил! Това последното е към отговорните за това общинари!
    • 2
      Ми
      Минувач от там
      5 -3
      13:29, 18 май 2017
      Драги ч4итатели,А пък Тодора Кирякова обеща за угре на същото това място да слоижи снимка на църквата в село Добри дол.Селото има и кмет,ама негова снимка няма да се слага.
      • До
        Добрю
        2 0
        00:12, 19 май 2017
        Светле поздрави от градина хисаря сливен и от немските турци
    • 3
      От
      От града
      5 0
      13:29, 18 май 2017
      Ако може и улицата на Бачо Киро да видят, че всички улици около нея оправиха. А Бачо Киро я оставиха на половина. Незнам защо, останаха едни 100метра от нея да асфалтират, обаче някой реши сигурно да си прибере парите за нея.
      Пътя ми минава през нея и няма откъде да се мине. Избягваш идна дупка и директно влизаш в друга.
    • 4
      Па
      Пастоль
      3 0
      13:47, 18 май 2017
      А улица ,,Аида,,? Вчера тука закъсаха автомбилчетата на две деца,като си ги вдеха с конците след себе си.
    • 5
      Па
      Пастоль
      3 0
      15:02, 18 май 2017
      Днес с.Крушево е с двама житела по-малко- паднаха през дупките на моста във водите на р.Омуровка и....вероятно са .........защото тази сугрин ги нямаше на разпивка при Бакала... иначе селото си има кмет,овчари,но нямаме говедари.
    • 6
      Те
      Теди
      2 0
      18:44, 20 май 2017
      Дупките на Първомай са най-малкият проблем. Безработни,възрастни,болни и намаляващо население.
    • 7
      Ив
      Иван Маринов
      3 -1
      23:35, 20 май 2017
      Още в понеделник дадохте обещание,че ще публикувате снимки на черквата в село Добри дол, а и до днес- събота - такива не се появиха в,, Първомай. нет,,.Не е хубаво така.
    • 8
      Ми
      Минувач от там
      2 -1
      16:21, 21 май 2017
      Утре на това място ще бъде снимката на черквата в село Добри дол. Заповядайте да и се любувате. Сниман поп до нея няма да има по разбираеми причини.
    Последни новини