Лукарски поиска извинение от СДС и пак му стана лидер

Божидар Лукарски отново стана лидер на СДС, той поиска прошка от делегатите на националната конференция на сините и бе избран за втори път начело на синята партия. Кандидат за поста беше и Тодор Грозданов от структурата в Красно Село.

Успехът, който постигнахме в коалиция "Реформаторски блок" на парламентарните избори през 2014 година и на местните избори през 2015 година показа, че тази стратегия е правилната, посочи той в Интер експо център, цитиран от пресцентъра си. 

"Отдаден на работата в икономическия сектор обаче, не успях да обърна достатъчно внимание на структурите на партията, да пътувам повече из страната, да се срещам със седесарите и да чувам от първо лице какви са според тях проблемите в партията и в Реформаторския блок. И това е моята основна грешка в последните години. Отчитам я и Ви моля за прошка!", обяви Лукарски.

Той призна, че е длъжник на структурите и обяви, че ако получи отново доверието на членовете съюза, ще говори за бъдещето на СДС повече на срещи из страната отколкото в залата на 6-тия етаж на "Раковски" 134. 

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    бай петър залгата
    1 0
    21:10, 13 май 2017
    Тоа не е добре След това ОСИРАНЕ трябваше оснен прошката да хвърли оставка твърдо и безкомпромисно Но явно има някаква ползва от това и пак приел Тия обаче дето го избират отново и те са гола вода Ма тва СДС не изчезна ли още след като падна КОСТОВ че съм забравил
Последни новини