Гала си нямала идея, че е бременна на 50

Вече дни наред цяла България коментира сензационната новина за бременността на Гала.

Но причината за еуфорията е не толкова фактът, че е заченала. А това, че бебето се появява чак след 50-ия й юбилей. Припомняме, че Гала чукна половин век през февруари.

И макар да не й личи, навлезе във втората половина от живота си. Водещата е горда майка на порасналата си вече дъщеря Мари Будева и обичана жена от половинката си Стефан Николов. Който също има щерка от първия си брак.

Това, което липсваше в семейството на Гала и Стефан , беше само едно общо дете. И ето, че то вече е на път, тъй като водещата е бременна в четвъртия месец. Преди да бием фанфарите обаче, е необходимо да направим "малкото" уточнение, че бременността на Гала се оказа...невярна. Не скубете коси и не ревете, но истината е, че водещата на "На кафе" си няма и идея, че носи дете в корема си.

Самата тя признава пред колеги и приятели, които й честитят, че е изумена. Но не от чудото, че е забременяла на 50 лазарника, а от фантазията на някои личности. Които дори обявиха, че дъщеря й Мари Будева тръпне в очакване на бъдещото си братче и сестриче.

"Да, Мари действително реагира на новината, но реагира със смях. Свикнала е вече, че ме забременяват ако не всяка година, то поне през година. Винаги съм казвала, че ми се иска да имах още едно дете. Особено от Стефан, когото обожавам. Но истината е, че не се получи, когато му беше времето.

А сега вече разсъждавам трезво и обективно", заявява Гала. Разбира се, тя не изключва възможността жена да зачене на почти всяка възраст, тъй като чудеса се случват, а и няма нищо кой знае колко странно. Ако това се случи с нея обаче, тя ще бъде тази, която ще го съобщи. "Какво ли не съм чела и не чета за себе си. Преди време се дразнех, а сега чак ми става смешно.

Какво пък - дай Боже да се окажат прави! Едно дете винаги е щастие и смисъл. Казва го от сърце, тъй като моят смисъл е Мари", признава Гала.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини