Korn взе 12-годишния син на Робърт Трухильо от Metallica за басист

Очаквано или не, 12-годишният син на басиста на Metallica Робърт Трухильо (Robert Trujillo) вече е в голямата игра. Момчето ще замести басиста на Korn – Реджиналд Арвизу-Фийлди – по време на предстоящото турне на бандата в Южна Америка през април 2017 г.

Тай Трухильо не е новак на рок сцената. Самият той има собствена банда – The Helmets –и вече е участвал с нея на големи фестивали. А знаменитият му баща не само се гордее с момчето си, но и е свирил с бандата му по време на фестивала The Bottle Rock в Калифорния през 2016 г.  

"Свръхчовешката коса (и талант) на Трухильо ще разцъфнат за нов живот в бандата. И едно е сигурно: тази грива ще изглежда жестоко при всяко отмятане на главата на сцената", коментират с възторг във Vogue по адрес на младия Тай и уточняват, че майката Клои Трухильо също има разкошни къдрици.

От Korn коментираха новината така: "Бяхме разочаровани, че Фийлди няма да може да дойде, но от друга страна сме развълнувани от възможността да направим няколко концерта с млад музикант като Тай".

Очаква се оригиналният басист да се завърне в бандата през май.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини