По-по-най- децата на Дебър са Антоанета и Теодор

    За 10-та поредна година в дебърското читалище „Пробуда“ бяха избрани Мис и Мистър „По-по-най- великденче“. Тази година това са Антоанета и Теодор.

    Малката чаровница пя народна песен, а Теди рецитира „Аз съм българче“.

    Детското шоу отбеляза първата си кръгла годишнина със запалване на свещи върху торта от приказки и лакомства. Честта да направят това имаха от името на домакините – Недялка Атанасова и д-р Мария Павлова, под чиято егида всяка година то преминава.

    Малчуганите пяха и рецитираха и заслужиха както аплодисментите на публиката, така и наградите осигурени от д-р Павлова, Гергана Колева и Община Първомай.

    Впечатляващо беше изпълнението на песен от Георги Ангелов. „Ген!“ - накратко коментира таланта на детето си баща му Ангел Ангелов, който и тази година акомпанираше на пеещите малчугани.

    По стара традиция децата отговаряха на въпросите на водещата – какви искат да станат и какво обичат да похапват. От така проведеното „социологическо проучване“, се очаква след около 20 години в Дебър да няма престъпност, а само полицаи. Д-р Бойлова ще има няколко наследнички – лекарки, които ще преглеждат и лекуват деца. А пред сладоледа и шоколадите, дебърчетата предпочитат ... ябълките.

     Шоуто завърши в добро настроение и с детска дискотека.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини