Беливанов в отпуск до Великден, Балкански и. д. кмет

Кметът на Хасково Добри Беливанов излезе в отпуск до 17 април, съобщиха от общинската администрация. През това време неговите функции ще изпълнява заместникът му Велин Балкански.

Беливанов подчерта, че е разпределил задачите на заместниците си и разчита изцяло на тях. Всички граждани, които са заявили среща с кмета в периода на отпуска му, могат да се обърнат за съдействие към зам.-кметовете.

„Очаквам скоро след почивката ми вече да има ново правителство на ГЕРБ, с което ще продължа да реализирам програмата си. В голямата си част, тя е изпълнима само ако кабинетът “изповядва“ моите идеи. Видяхме хаоса, който предизвиква служебното правителство, работещо под диктовката на една лява партия.“

Кметът припомни, че приоритет за Хасково е привличането на инвеститори, които да разкрият нови работни места, защото това задържа активното население в региона. "Реализацията на идеята за бизнес зона е в ход след  подписването на меморандум с Тракия икономическа зона, което стана с изключителното съдействие на Делян Добрев. А зоната се предвижда да бъде изградена в парцел, бивш военен имот, предоставен на общината от правителството. Приоритет на общината е и благоустрояването на жилищата на хората, това осигурява Националната програма за енергийна ефективност, стартирана от ГЕРБ, докато всички останали партии имат резерви по нея или са категорично против. Програмата вече дава резултат в Хасково където до момента имаме два завършени блока, единият е с акт 16, други 70 имат договори с изпълнители на ремонтните работи , 33 са на фаза енергийно обследване а други над 150 сдружения очакват да стартират работите и по техните жилищни сгради".

„Справедливо е програмата да се разрасне и към еднофамилните жилищни сгради, както бе предвидено и съм убеден, че това ще стане при стабилно управление на ГЕРБ“, подчерта кметът Добри Беливанов. Той добави, че е изключително необходимо за Хасково да има шанс да смени водопроводи и канализации, някои от които са на над 70 години.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    43 -7
    08:58, 7 апр 2017
    Вземи си по голям отпуск, че и без това за нищо не те бива. Като си на работа какво си свършил освен да се изказваш чат пат. Едно говориш, друго правиш страшна работа и това ми било кмет.
  • 2
    Jo
    John
    28 -3
    09:37, 7 апр 2017
    въъъййй, добре, че го обяви, нямаше да разберем...
  • 3
    Ми
    Мим
    7 -34
    09:40, 7 апр 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
    Ми
    Мирко
    31 -6
    09:44, 7 апр 2017
    На кой му пука бе! Новият Георги Иванов , единствената разлика е , че преди имахме Джона, а сега Жана
  • 5
    Ми
    Митев
    14 -4
    11:53, 7 апр 2017
    Дядката става само за показни дейности - посещение на детски градини, викторини, базари на занаятите... То затова е и сложен от Дилянчовците... И си е супер - не си напряга старческия мозък, гледа си кефа... Как може да кажете "новият Георги Иванов"?? Никакво сравнение!!!
  • 6
    Пу
    пуфи
    13 -1
    13:45, 7 апр 2017
    Олеле какво ще прави семейство Кабаково Гела и проскубаната му жена сега как всеки ден ще преследват и висят при кмета. Голям проблем или те са му ирганизирали отпуската та още повече да го задушат с алч остта си. Кой знае какъв пост пак иска. За паркингите знаем че ги иска
  • 7
    Ив
    Ивански
    5 0
    14:18, 7 апр 2017
    Така се прави трябва да се каже за кого си. Няма лошо. аман от анонимни и уж независими кметове- като си от една партия няма лошо да си кажеш
  • 8
    Ko
    koko
    6 -3
    15:00, 7 апр 2017
    Ами ако ГЕРБ не състави мечтаното от Вас правителство, Вие на кой фронт ще се борите за Хасково уважаеми КМЕТЕ?
Последни новини