Дрейк Уайт - “Makin’ Me Look Good Again” (видео)

Дрейк Уайт ни поднася един романтичен клип. Израстнал под влиянието на музиката на Мъди Уотърс и Хаулин Уулф, Уайт вече има своя дебютен албум Spark, който той издаде наскоро с Big Machine Records. Това е Нешвил, тук всяка песен си има вдъхновение и история. Така и с блуса “Makin’ Me Look Good Again”.

Песента е вдъхновена от разговор с тъста на Уайт. "Те живеят на реката и ние редовно ходим на барбекю и питие зад къщата им. Жена ми седеше там и той беше на около шест бири, когато каза: Човече, тя те кара да изглеждаш добре! Помислих си, че е готино."

Започнало на смях, но Уайт продължава съсвсем сериозно: "Това е чудесен начин да почета нейния дух. Тя винаги се грижи за другите хора и най-вече като артист, аз постоянно се нуждая от нещо", добавя той. "Да имам някой, който се интересува толкова много и жертва толкова много за музиката и за феновете ... Толкова съм благодарен."

"Исках нещо истинско", казва Уайт.за клипа. Надява да оспори стереотипа на скучните клипове на кънтри музиката. "Израснал съм с MTV и някои от видеоклиповете все още се открояват в съзнанието ми", казва той. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини