Пленум на БСП забранява на Нинова управление с ГЕРБ

Националният съвет на БСП се събира днес на "Позитано" 20, за да отчете резултатите от парламентарния вот и да набележи целите на парламентарната група на коалицията в 44 Народно събрание. 

Лидерът Корнелия Нинова обяви на първата си пресконференция след изборите, че грешките, допуснати от БСП за България по време на кампанията ще бъдат обявени и анализирани на пленума. Националният съвет ще забрани на председателя на партията да "бъде от една и съща страна в управлението на страната с ГЕРБ", научи OFFNews. Социалистите били категорични, че няма да участват под никаква форма в едно и също правителство с Бойко Борисов и ГЕРБ. 

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    наблюдател
    1 0
    12:30, 31 мар 2017
    На тези комунисти не им увряха главите и да назовават с истинските имена на фокти и събития. Нямали да участват в коалиция с Герб, Кой Ви е поискал или поканил че да си правите евтиин и то само за вашите заблудени гласоподаватели.Никой не ви иска и желае в този вариант освен ДПС които си въртят зад......те във всички далавераджийски посоки, а после нож в гърба. БСП и с дявола ортак ще стане само и само да са на власт за да грабят. Партия на милионерската върхушка коящо "ще защитава" бедните и онеправданите. Каква демагогия, какво дебелоочие и лицемерие, което приляга само на тях.А кърджалийския кариерист Багдасаров както винаги пак извъртя далаверата от 10 на второ место. Ненаситен." Много го обичат" че работеше само за себе си. Сега другият парашутиист и палавраджия - Симов- да му намерят някое местенце че да отстъпи мястото на другия такъв. Милионерката не коментира как позна процентите от изборите - 35%- но не уточни че иискала да каже за ГЕРБ. От тук нататък ще е все надолу.Да го запомнят ще е добре че са умопомрачени.но паак победители
Последни новини