Tripsy club разчупва представите за груповите пътувания (видео)

    Повече от 3 години Tripsy club събира съмишленици, които пътуват заедно, споделят преживяванията си и създават приятелства за цял живот. Всеки, който веднъж е бил на Tripsy пътешествие знае, че това е модерният начин да опознаеш света. Tripsy има над 30 организирани пътувания в страни като Мексико, Гърция, Турция, Франция, Сърбия, на частен остров на Филипините и много други. Всички те комбинират посещения на местни забележителности с време за забавление и почивка. За 2017 г. екипът е пoдготвил вълнуващи пътешествия като “Райска почивка в Занзибар”, “Антична приказка в Кападокия”, “Парти почивка в Лефкада”, “Уикенд без граници в Амстердам”, “Приключение в Рая Закинтос” и много други.

    Tripsy се ражда от идеята на един от основателите, запаленият пътешественик Петър Лозанов, който в търсенето на интересни приключения за себе си и приятелите си, не намира нищо вълнуващо на туристическия пазар. Другият партньор - Тодор Геровски, организира пътувания на своите приятели, откакто се помни. След безгрижните студентски години, когато всичко е лесно, двамата осъзнават, че става все по-невъзможно да събират приятелските компании, за да заминат някъде заедно - все на някого не му е удобно. Така възниква идеята за създаването на Tripsy club - новият, различният начин за пътуване, обединяващ хора, които искат да се забавляват и да създават приятелства, докато обикалят света.

    Тодор разказва още:С Tripsy club се опитваме да представим един по-различен и интересен начин на младите и активни хора да пътуват заедно. Tripsy club всъщност е общност от запалени пътешественици, в която всеки се чувства като част от едно семейство. За да поддържаме този дух, често организираме интересни срещи извън самите пътувания - активности като картинг, боулинг турнири, партита и други. Интересното при нас е, че ако някой трипстър има желание, той може да стане гид или да покани свои приятели, с което да си спечели отстъпки, или даже - безплатен трип.

    Днес Tripsy club е готов да мине на ново ниво - екипът се гордее с новия сайт www.tripsy.club/bg, изпълнен с много предложения за приключения и полезна информация. Не след дълго предстои и пускането на Tripsy App - иновативна платформа, която ще свързва пътуващи хора в целия свят. Освен грижата за младите хора, екипът на Tripsy вече стартира и специална програма за семейства - Tripsy Family. Различното от всички други семейни туристически пакетни предложения е възможността семействата да пътуват с децата си, всички да се забавляват и най-важното - благодарение на екипа на място, родителите ще имат време за себе си.

    Въпреки крехката си възраст, Tripsy club вече е подкрепил и различни музикални проекти - на слънчевите пътувания на трипстърите в Гърция през 2015 г. и 2016 г. са заснети успешните видеоклипове на Deep Zone Project и Веси Бонева “Летен кадър” и на Дичо “Нощ и ден”. Повече за Tripsy club може да намерите на сайта https://tripsy.club и във Facebook страницата: https://www.facebook.com/tripsy.club.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини