bTV излъчи шоуто на Слави Трифонов

След като в понеделник медията реши да на пусне предаването, записано часове по-рано, а да го замести с повторение, тази вечер даде зелена светлина на шоуто.

“bTV и “Седем осми” имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на “Седем осми” и опита им в създаване на развлекателни програми. Същевременно “bTV медия груп” не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV", заявиха от телевизията в понеделник вечерта. 

А днес обясниха, че Слави Трифонов е направил опит да употреби ефира за целите на лична политическа кампания.

Слави Трифонов пък обяви на пресконференция, че въпреки случилото се, днес той и екипът му ще направят предаване, защото така е записано в договора му. И се зарече отново да бъде прочетено писмото, което стана повод за свалянето му от ефир.

По време на записа тази вечер комисия от няколко души от bTV влезе в студиото му, за да изгледа предаването, предаде Blitz.bg.

Тя бе натоварена със задачата да запознае Флориан Скала със съдържанието на предаването. Явно в тазвечершното издание представителите на телевизията не са видели политическа агитация и пуснаха предаването.

"Уважаеми зрители, в момента гледате или мен, или запис на предаване", започна предаването шоуменът.

Той отново обясни, че причина за спиране на предаването му в понеделник е прочитането на ултиматума му към политиците в началото на епизода.

В 22:00 часа вчера Трифонов получил писмо от "партньорите си" от телевизията, че трябва да махне частта с прочитането на писмото към народните представители или епизодът няма да бъде излъчен. Слави отказал и заради това вървяло повторение.

"Сигурен съм, че конституцията ми дава това право", обясни Слави във връзка с това, че е искал да изрази позиция. Водещият отново описа случилото се като цензура.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини