От общината дирят собствениците на опасна сграда под Ямача

Изображение 1 от 2

    За рушаща се опасна сграда на улица „Аида“, която е пресечка под Ямача, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Отломки от къщата са се стоварили на улицата, но за късмет не е имало минувачи и до неприятен инцидент не се е стигнало. Хората от квартала обаче се притесняват падащите на моменти парчета да не станат опасни, тъй като под къщата има и детска пързалка. Тази сграда от години е запусната, но вече става опасна и не трябва да се чака някой да „изохка“, за да се вземат мерки, категорични са хората, които живеят в близкия блок.

    От общинската администрация поеха сигнала ни и в отговор обясниха, че по нареждане на главния архитект на Хасково Деляна Панайотова е задействана проверка по случая. Най-напред ще се установи статутът на сградата, която вероятно ще се окаже частна собственост. Ако това се потвърди ще си дирят притежателите й, за да им се дадат предписания какво са длъжни да извършат по закон.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ал
      ал капоне
      8 0
      19:36, 27 мар 2017
      Много такива сгради има, утре ще ви изпратя и снимки от рушаща се сграда, собственост на настоящия областен управител, която той дава под наем, на ул.арда-ха да ви видя как ще го накарате да я поправи-хахаххахахахахахаха
    Последни новини