Сериалът "Гепи" с премиера в България (трейлър)

Изображение 1 от 2

    Сериалът е вдъхновен от истински обир на злато, случил се в центъра на Лондон през 1983 г., а действието проследява живота на група двайсетина годишни младежи - дребни мошеници и нехранимайковци, които хукват след задигнатото злато, с идеята да се докажат и да сбъднат мечтите си. Но, както често се случва, действителността няма нищо общо с намеренията им и в резултат, те се озовават въвлечени в света на най-високите нива на организираната престъпност. За да оцелеят, ще им се наложи бързо да се научат да плуват в опасните води на лондонския подземен свят и да се справят с корумпирани ченгета, цигани-боксьори, гагнгстери с международна слава и обикновени злодеи.

    Базиран на култовия филма на Гай Ричи, продуцираният от Sony Pictures Television сериал със същото име се опира на духа и
    стилистиката на „Гепи“ от 2000 година, но разказва една съвсем различна история, със съвсем нови герои в наши дни. Премиерата за България е през април по AXN.

    В една от главните роли ще видим Рупърт Гринт, добре познат от ролята си на Рон Уизли във филмовата поредица за Хари Потър. След прилично количество роли в киното, „Гепи“ е първият сериал, който Рупърт снима за телевизията, а героят му - Чарли Кавендиш е елегантен гангстер от богато семейство, известен с хаотичната си натура и отчайваща дезорганизираност. Рупърт Гринт е и изпълнителен продуцент на сериала, а негов екранен партньор е Люк Паскуалино („Борджиите“, „Бойна звезда: Галактика“). 

    В ролята на Сони Кастильо – шефът на местната мафия ще видим Ед Естуик, познат най-вече с ролята си на Чък Бас в американския тийн сериал Gossip Girl. Бащата на главния герой, ще изиграе ветеранът с над 35 филма зад гърба си - Дъгри Скот - „Отчаяни съпруги“, „Мисията невъзможна 2“, „Хитман“, „Твърде лично“.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини