Асфалтират улици в Хасково за 7 млн. лв. тази година

Изображение 1 от 5

    7 милиона са предвидени в бюджета на Хасково за асфалтиране на улици тази година. Това каза кметът Добри Беливанов на среща с известни дами от града по случай празника на жената 8 март. На срещата градоначалникът направи кратък отчет на свършеното от администрацията и предстоящите дейности, както и тези, които в момента се изпълняват. Сред последните са паркът на мястото зад ДНА, който вече се проектира, както и изграждане на спортна площадка между улиците „Дунав“ и „Стара планина“. С 20 процента са спаднали разходите за електричество, откакто общината мина на свободния пазар на ток,  в това число са сметките на детски градини училища и други общински учреждения каза още Добри Беливанов.

    Сред гостите в общината бяха  проф . Ексапет  Карехинян, доктор Манчева, доктор Соня Димитрова, директор на РЗИ Хасково,  Лиляна Халилямова - треньорка на децата от Спешъл Олимпикс, майката на Григор - Мария Димитрова, председателят на съюза на математиците в Хасково и дългогодишен преподавател по математика Юлия Кръстева, приемният родител Таня Новкова, която е отгледала 8 деца и е осиновила едно, управителят на три хотела в Хасково Добринка Тодорова, председателят на окръжен съд Миглена Тянкова, председателят на Административен съд Хайгухи Бодикян, началникът на РУО Румяна Делчева,  секретарят на БЧК в Хасково Минка Мечеринкова, народният представител в 43 НС Евгения Ангелова,  директорът на „ Химмаш“ Мария Ибришимова, директорът на EVN Хасково Жанет Джамбазова, хореографът и международен съдия Милена Налбантова.

    Гостите бяха посрещнати от кмета и неговите заместници Милена Трендафилова, Евгени Консулов и Велин Балкански.

    Дамите благодариха за поканата и споделиха, че се чувстват изключително приятно, а според тях по-близкото им запознанство днес ще доведе до по-добро сътрудничество в различни инициативи за Хасково. Председателят на окръжия съд Миглена Тянкова каза, че вече работи с общината по проект и среща изключително съдействие по всякакви въпроси, както от кмета, така и от неговите заместници и служители в общината. Майката на Григор Димитров – Мария, сподели „За първи път се чувствам свободна и спокойна в тази община.  Готова съм да помагам с каквото мога, обичам спорта и децата“.

    Професор Карехинян каза, че работи от 60 години в Хасково, но подобна среща никога не е имало и тя се чувства поласкана да е част от поканените. Тя бе изключително развълнувана, защото  почти всички от присъстващите дами или техните деца са нейни пациенти .

    На сбирката бяха обсъдени още проблеми за незаконно строителство, както и липсата на добре образовани кадри за бизнеса.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (50)

    • 1
      Ха
      Хасково
      21 -5
      06:32, 9 мар 2017
      Кмете да не забравиш ул.Панагюрище /там обеща нещо/.
    • 2
      По
      политагитация
      68 -45
      06:33, 9 мар 2017
      Чиста политическа проява с агитация и нескрито купуване на гласове. Защо кмета и подчинените му участват в предизборни прояви на герб и то в сградата на общината? Това ли им е работата и не е ли наказуемо по закон. Беливанов се фука, че общината спестила от улично осветление - да, заради несветещите лампи и тъмнината по улиците - мерси за такава спестовност която е за сметка на удобството на гражданите. И тази статия не трябва ли да е в рубриката с предизборни материали?
      • На
        наглост
        62 -43
        08:27, 9 мар 2017
        То бива наглост и безочие, ама това на кмета минава всяка граница. Каква е целта на тази среща с "известни дами" на техния празник - да ги излъже, че ще асфалтира улиците - ама че разговор за 8 март! Кмета да си подаде оставката за открита агитация в полза на гербаджии и нагло погазване на закона.
      • Jo
        Joy
        41 -45
        09:13, 9 мар 2017
        И къде е предизборното? Ако искате общината да спр... Виж коментара
      • Чу
        Чудомир
        23 -38
        09:46, 9 мар 2017
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 3
      12
      122
      1 -1
      07:07, 9 мар 2017
      *****
      • До
        до Joy - изборни мареци
        46 -26
        09:23, 9 мар 2017
        Алооо как да не е предизборно какво прави там точно една кандидатка за депутат от герб нима е случайна случайност, хайде де съвсем ни подценихте недейте така не бъдете толкова надменни
    • 4
      То
      тошко от динево
      53 -35
      07:50, 9 мар 2017
      Беливанов и групата за натиск,Биляна Димитрова , Динко съветника от ГЕРБ привикват селските кметове и ги притискат за гласове за ГЕРБ. Това се таксува също купуване на гласове и служебен натиск от Община Хасково. хората от селата също са честни данъкоплатци и си плащат навреме но за селата няма пари, кметовите нямат бюджет . Беливанов за две години не е присъствал на кметски ден , същият бяга и лъже.
      • Се
        Селянин
        45 -28
        08:25, 9 мар 2017
        То асфалтирането вече започна. Биляна Димитрова , секретар на общината , вече асфалтира пътя до имението на брат си в Тракиец„ Сега трябва само да се изпише из града и готово.
      • Ва
        Васко от Хасково
        29 -26
        09:33, 9 мар 2017
        Тебе пък Тошко от Динево кой те натиска. Ти само като пишеш че си от Динево вече е ясно че си натиснат от живота. И не са обаждай като става въпрос за улиците на Хасково. Ти асвалт си виждал само по телевизора и мислиш че е балатум. Давайте хора оправете този град че вече не се търпи.
    • 5
      Бо
      болярово
      51 -28
      07:53, 9 мар 2017
      Мошенници, как лъгахте хората в Болярово,че ако гласуват за вас ще им асфалтирате улиците,които 40 години чакат за асфалт, хората газят в калта,за да отидат до спирката,а вие и представа нямате за това и се хили Беливанов,Как имате наглостта да говорите за други улици?
      • Ww
        www
        33 -38
        08:15, 9 мар 2017
        В Болярово бяха асфалтирани най-много улици откакт... Виж коментара
      • Jo
        Joy
        28 -15
        09:19, 9 мар 2017
        И като нямаш канал как да ти асфалтират улиците? На септични ями сте бе хора??? За това що не се оплаквате до сега? Вече е проектиран канала, пари има и за строежа. Почват го. Асфалитрани са 10 улици където има канализация. Всички останали ще ги направят като им направят канала. Що да асфалтират улица дето след месец два трябва да я прокопават?
      • Бо
        Боляровец
        24 -25
        09:40, 9 мар 2017
        Аз за първи път видях нещо да се случва в Болярово. Защото преди Беливанов от нас само данъци събираха. Този човек, хич не ми пука дали от ГЕРБ или от ПКК , асфалтира и прави нещо за квартала.
    • 6
      То
      тошко от динево
      34 -20
      08:11, 9 мар 2017
      Елате да видите улиците в с. Конуш газим в кал , нищо не се прави при тази власт , кмета ни е от ГЕРБ но кво от това.на трети март се изтипосаха предизборно кандидат депутатите Станислав Дечев .Евгения Ангелова наредени до нашия комунист бай Марчо да поднасят цветя.
    • 7
      Am
      Amjik
      30 -20
      08:13, 9 мар 2017
      Абсолютно българска работа.....МОШЕНИЦИ
    • 8
      Се
      Селянин
      31 -13
      08:28, 9 мар 2017
      Административен съд Хайгухи Бодикян
      Е нямаше как нея да не я поканят. Наш човек е .Тя махна кмета на Тракиец Бойчев на първа инстанция , но ВАС ги попари.
    • 9
      Ди
      Димитрина Желева
      25 -24
      09:29, 9 мар 2017
      Наистина само селяни жевият в Хасково. Като им асфалтират лошо, като не им асфалтират пак лошо. Хайде отивай да пасете овцете по селата и се махайте от града. Неблагодарно племе. И силно присъствие от 6 сутринта на троловете на Курнелия Нинова в Хасково нет. Честито.
      • Ан
        анализ на ланския сняг
        8 -5
        19:26, 9 мар 2017
        Димитринке, ти на някакво кърпене на зиг-заг асфлатиране ли му казваш? Няма възлов булевард без дупки, улиците - без коментар... Гласувайте пак за Дядо!
        Такъв смях не е имало никога - всичко се разпада, а те ми се хвалят, че ще правят нещо, което си им е задължение! В края на годината очаквам да се похвалят, че ще чистят целия град от снега!
    • 10
      Фа
      Факти
      29 -34
      09:37, 9 мар 2017
      Абе тва комунистите наистина не спят. Само вижте о... Виж коментара
    • 11
      Ди
      Дидо
      28 -22
      09:40, 9 мар 2017
      Ееееее страхотна новина. Браво на кмета и на всички. Това е развитие на града.
    • 12
      Ве
      Вероника Петрова
      27 -22
      09:43, 9 мар 2017
      Аз искам да асфалтират града и хич не ми пука дали е предизборно или не. Няма да си троша колата защото на БСП не им харесва асфалтирането. И въобще къде видяхте политика в тази статия . Много ви личи че сте платени червени боклучета.
    • 13
      Ве
      Веси
      25 -18
      09:44, 9 мар 2017
      Абе хора, не се спряхте! Угода нямате! Все някой ви е виновен. Искате да ви се оправят улиците, но нямате канализации. По-добре ли ще е да се асфалтира и след няколко месеца пак да се разкопаят, за да подменят ВиК тръбите?!?!?!?!?! Пак ще мрънкате после! Изчакайте си реда, моля! Браво на г-н Беливанов за свършената работа и за предстоящата такава. Така се прави! Реални решения, реални действия!
    • 14
      Пр
      Протестър
      23 -17
      09:51, 9 мар 2017
      Не искам нищо да се асфалтира. Искам дупки, кал, мизерия. Аз съм тъпак от Хасково и каквото и да ми предложат съм против. Моля ви кмете оставете ме да си смърдя и не работете нищо . Правете като Георги Иванов-мачкайте ни, крадете, дръжте ни на въже и ни показвайте колко ние сме безправни и безгласни, ние робите на Узунджовеца само от това разбираме. Защото когато имаме нещо добро срещу себе и не со оценяваме.
    • 15
      Ге
      Георги Иванов
      15 -20
      10:01, 9 мар 2017
      Здравейте и от мен , помните ме нали !Ей едно врем... Виж коментара
    • 16
      См
      Смехурко
      30 -20
      10:01, 9 мар 2017
      Толкова плоски новини. Това пр-ите на ГЕРБ ли са му казали, какво да замаява отрудените хорица. Не съм политически пристрастен, но ГЕРБ на местно ниво са ПЪЛЕН ПРОВАЛ !!! Интересно ще ми е какво ще покажат изборите, колко ще има гласували за ГЕРБ. Ако са много, ще значи, че чисто и просто хората си заслужават гърченето и подиграването от управляващите ги така наречени "политици"!
      • Ба
        Баба Цоцолана
        19 -24
        10:05, 9 мар 2017
        Гласувайте за БСП. Мизерията трябва да се върне. Х... Виж коментара
    • 17
      Цо
      Цола Драгойчева
      27 -16
      10:02, 9 мар 2017
      Само ДПС и БСП ще ви покажат на вас от къде изглява слънцето. Тютюн, руска телевизия и никакви паспорти. Това заслужавате
    • 18
      Ив
      Ивана
      21 -14
      10:12, 9 мар 2017
      Защо винаги под една хубава новина се пишат лоши коментари?
      • Ив
        Иванке Иванке
        27 -19
        10:19, 9 мар 2017
        Много просто, Иванке, защото новината е ярко политически оцветена до немай къде, на хората им писна от лъжи и празни обещания, а пък за глупави инициативи целящи изграждане на фалшив имидж да не говорим.
    • 19
      Хю
      Хюстън
      32 -26
      10:14, 9 мар 2017
      Това което направи Георги Иванов не можете да го боядисате......
      • Ва
        Ваня
        21 -16
        10:27, 9 мар 2017
        ХА ха ха,напрове ме уби!Какво толкова е направил Г.иванов?
      • Ге
        Георги Иванов
        13 -9
        10:32, 9 мар 2017
        Аз не съм направил толкова много .Ти луд ли си бе ?Огледай се малко ...направеното от мен докато му дойде време да се боядиса то вече е направено ан ново щото едно време работихме през ръка така...
    • 20
      Ид
      идва щастливия ден
      21 -15
      10:16, 9 мар 2017
      И ето идва най-щастливия ден, когато тези с разперените ръце от плакатите и снимките ще са далече от нас..................... сещате се кои!
    • 21
      До
      До г-н болярово
      13 -12
      10:25, 9 мар 2017
      Коментари от сорта на "Като Ви лъгаха" - са изключително обидни. Не желая някакъв да ме квалифицират и да говорят от мое име.Аз мога да пиша и ако имам да кажа нещо ще го направя! Или "болярово" вие сте някакъв голям защитник на онеправданите? Голям авторитет, може би? В БСП-то много обичате да говорите от името на хората. Ама да ви кажа хората можем да си кажем какво мислим и не ви искаме помощта!
    • 22
      Бо
      Болярово 2
      17 -11
      10:26, 9 мар 2017
      До човека от билярово, дай аз сега да попитам, ти знаеш ли от кога не е правено нищо в болярово. Аз лично съм разговарял с хора от там, и този проблем го има от 30 години. Сега се прави в момента нещо в болярово Иди да провериш. Тоест всичко, което се прави хубаво за града е лошо и предизборно. Давай кмете направеното остава, нищо не може да ХО промени
    • 23
      ..
      ....
      22 -14
      10:50, 9 мар 2017
      Поредния корумпиран ***** срам на стари години краде и лъже хората
      • :*
        :*
        10 -8
        10:57, 9 мар 2017
        Човек съди за другите по себе си
    • 24
      Та
      Такива сме хората
      18 -3
      11:02, 9 мар 2017
      Лекар пита пациент-вегетарианец:
      – Защо, Вие, убеденият вегетарианец, ядете заешко?
      – За отмъщение. Те защо ядат зеле?
    • 25
      Мн
      Мнение
      15 -36
      11:14, 9 мар 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 26
      Ро
      Родителски срещи
      23 -15
      11:32, 9 мар 2017
      Kметът и подчинените му участват в предизборни прояви на герб и в сградите на детските градини и училищата. Как точно сега се сетиха да обясняват докъде са стигнали с ремонтите?
    • 27
      Ди
      Дичо
      16 -7
      12:18, 9 мар 2017
      Нали щеше да има нова автогара на мястото на бившия химически батальон? Какво стана?
    • 28
      К.
      К.М
      21 -10
      12:29, 9 мар 2017
      Аз не съм пратен от Елена и затова искам да попитам какво прави ,,бившата,,депутатка там,каква известна бизнес дама е .Беше първа във листите и пак не я избраха ,влезна със чужди гласове в парламента.
      И да не се хвали със асфалтиране и преди се асфалтираха улици,не са открили топлата вода господа гербаджийте.
    • 29
      Ла
      Ламбо
      11 -8
      13:21, 9 мар 2017
      Кмета не е цвете, но и това не са местни избори. Кампанията на БСП да плюе по местните структури е крайно обидна за всеки разсъждаващ. Трупането на капитал и доверие към тези крадци и лъжци от тази доказала се с времето като наработеща партия е просто жалко и смешно.
    • 30
      11
      1122
      13 0
      13:26, 9 мар 2017
      То това добре, ама кога ще подменят и това, което е под асфалта
      /канали, тръби за питейна вода/ ????
      Нали трябваше да вкарат и всички кабели под земята?
    • 31
      Ил
      Ила
      11 -1
      13:43, 9 мар 2017
      В примитивните държави управляват тези, които владеят страховете на хората.
    • 32
      Ив
      Иванка
      11 -18
      13:49, 9 мар 2017
      Чета това, което сте писали за Кмета и Герб, вие,... Виж коментара
    • 33
      Бу
      Бул.Монтевидео 24
      18 -5
      13:58, 9 мар 2017
      Досега ******* винаги се е спасявал с оставка и с това оправдава несъстоялата се предизборна програма и така отново се явяват за кандидати да спасяват държавата.Простотия и наглост но проблема не е в това а желанието му да управлява и огромно его.Когато имаш 26 милиарда дълг ,1.7 милиарда няма как да е излишък,защо в Благоевград там има най много залепен стериопор вдигнаха данъците с 40 процента ,защото кредитите трябва да се върнат до 10 години е това е безплатното .
    • 34
      Ан
      Антон
      4 0
      17:38, 9 мар 2017
      Не забравяйте улица Граничар. Не е виждала асфалт от времето на Т. Живков!!!
    • 35
      Ми
      Милена
      11 -2
      20:17, 9 мар 2017
      На въпроса какво прави бившата депутатка там - отговорът е - татенцето плати солидна сума да стане депутатка, а сега...........накъде?
    Последни новини