Готвят хасковлийки за елитния футбол при жените

    Футболистките на „Асти АБ” Хасково изиграха контрола срещу отбора на „Риал” Перник. Още преди двубоя на стадион „Младост” в Хасково имаше подготвени изненади за момичетата до 17 г. от двата тима. Общинският съветник Сунай Алиев подари цветя на всички футболистки по повод предстоящия празник 8 март. Местният парламентарист подари и две торти с цветовете на двата тима. Лично да поздрави състезателките дойде и настоящият треньор на ЦСКА Стамен Белчев.

    В крайна сметка мачът на стадион „Младост” завърши изключително неблагоприятно за домакините, които загубиха с 0:9 гола. От ръководството на клуба обясниха, че загубата е била предвидима, заради по-дългия опит от страна на гостенките, както и факта, че някои от момичетата им са с по 3-4 години по-големи от домакините. От ръководството на хасковкия клуб допълниха още, че са заложили на контроли, за да видят какво е нивото на момичетата. Идеята им е да сформират отбор за елитната „А” футболна група за жени догодина.

    Очаква се другия месец хасковлийки да върнат визитата на перничанки.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      66
      66
      3 -1
      12:58, 6 мар 2017
      Толкова ли не намерихте пари някой друг да купи цветя и торти за децата а този съветник и какво има общо той с този отбор, аз съм запалянко и не съм го виждал до сега там на стадиона и сега като е политическа кампания той там ,ужас .Тези треньори много евтино продават мачовете .
    • 2
      66
      66
      2 -1
      13:00, 6 мар 2017
      Този джуджето и другия как беше незнам ама много ниско са паднали щом за торти и цветя канят съветници ,ейййй те за това им е такава и школата и работата всичко е 100 лв .
    • 3
      66
      66
      1 -1
      13:02, 6 мар 2017
      Ужас ,падение голямо ...този брадатия и на него да не са му дали феса да държи поне да бяха дали по един фес ,че гледам голям пек .
    • 4
      66
      66
      1 0
      13:03, 6 мар 2017
      Ако обичате пишете с ваши никове !!!!!
    • 5
      Фе
      Фенки на "РИАЛ"
      0 0
      14:31, 6 мар 2017
      Отборът на " Асти АБ" Хасково игра с "РИАЛ" Перник , а не с Миньор Перник, моля грешката да бъде поправена! Най-малкото погледнете цветовете на екипите и какво пише на тях!
    • 6
      Фу
      фУТБОЛИСТ
      0 0
      22:19, 6 мар 2017
      Джуджето се казва Антон Богомилов Попов и не е треньор на никого. Общинската субсидия се усвоява по този начин от тези треньори-джуджета!
    • 7
      Ку
      Кумата
      0 0
      22:20, 7 мар 2017
      Ей,Господин Топалов ,много ниско сте паднали ! 50лв ли струва вашата дума ама то явно кампания за изборите.Срам ,ние сме родители и също може да дадем тези пари за децата а не сунай алиев,който освен с вас с други няма общо .какво е помогнал тойна за спорта през годините или да е направил нещо за вашата спортна база ,евтино мирише от далече на евтин нескопосан пиар на сунай алиевалиев
    • 8
      Ку
      Кумата
      0 0
      22:24, 7 мар 2017
      Дражка ,много евтино си ги продал бе ,хахаххахаахСмяхххх,те за това бягат щотото те знаят колко си лесен ....хахахахахаххакакво ела да те тренирам ако искаш без цветя
    Последни новини