Златаровци с всеки следващ кетъринг, все по добри

Изображение 1 от 5

    На 24 февруари 2017 година в голямата зала на Бизнес инкубатора в Кърджали  се проведе отчетно-изборно събрание на областната организация на Българския червен кръст.

    По този повод на мероприятието бе организиран коктейл, за обслужването на който бяха поканени ученици от ПГ по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров”. С много  желание, хъс и ентусиазъм те казаха ”Да” на поканата.  За пореден път професионалистите от гимназията с майстройска сръчност подготвиха разнообразни коктейлни асортименти. Огромно впечатление на всички присъстващи направиха подредената коктейлна маса, перфектният външен вид на обслужващите ученици и неизменната им усмивка. Благодарение на основните и специфични компетенции  в областта на кетъринга златаровци потвърдиха девиза си „Без нас не може!”

    И настане време млад златаровец отново да се извява, че на хоризонта коктейл се задава и корпуса за бързо реагиране за пореден път всичко професионално трябва  да се изпълнява ,защото всичко под зоркото око на шефчето ще се наблюдава!

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Коментари в сайта

    Последни новини