Трети ден полицията издирва опасен убиец

Убиецът Тома Ендрев избягал от пловдивския затвор, за да не влезе в карцера. Наказанието му било наложено, защото вместо да работи, той се разхождал по Главната

32-годишният затворник, излежаващ 18-годишна присъда за жестоко убийство, успя да избяга на 21 февруари, докато е бил ескортиран само от един надзирател и без белезници от затворническото общежитие към пловдивския затвор. 

Вече трети ден полицията в цялата страна го издирва.

Тома Ендрев се грижел за кучетата в затворническото общежитие. Бил на лек режим, защото е излежал основната част от присъдата си. Ден преди да избяга, той бил засечен да се разхожда с приятелката си по Главната улица в Пловдив, вместо да работи, предаде Нова телевизия. Затова и му било наложено наказание - карцер и трябвало да бъде преместен от общежитието в затвора.

Ендрев е осъден на 18 години затвор за това, че през 2003 г. се скарал с хазяина си, намушкал го с нож, а после се опитал да укрие трупа, разчленявайки го на парчета. После хвърлил останките в чувал през терасата от шестия етаж, слязъл долу, затрупал го с камъни и се прибрал.

За бягството от затвора убиецът ще получи още 3 години "лишаване от свобода" към присъдата си. 

Умоляват се всички, които имат информация за мъжа, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. 

Източник: dir.bg

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Am
    Amfet
    0 0
    17:12, 24 фев 2017
    Викайте помощ от ЕС,нашите прасета незнаят как се хваща истински престъпник.Те са спецелисти по хващането на младежи с половин грам канабис и да се наричат герой.
Последни новини