Тежка катастрофа отново с БМВ в Кърджалийско,загина момиче

22-годишна е загинала при катастрофа снощи около 22,30 часа по пътя между селата Дружинци и Чакаларово. Жената пътувала в лек автомобил „БМВ“, управляван от А.П./24/. Шофьорът предприел изпреварване на лек автомобил „Фолксваген“, вследствие на движение с несъобразена скорост загубил контрол над управлението, блъснал се в скат и колата се преобърнала по таван. При удара пътничката изхвърчала от автомобила и загинала на място. Водачът е транспортиран в Центъра за спешна помощ в Кърджали и след преглед е настанен за лечение в болницата. Дежурна оперативна група от РУ-Кирково е извършила оглед на мястото на произшествието. Тялото на загиналата е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Кметът на община Кирково  Шинаси Сюлейман е категоричен,че високата скорост е била причината за катастрофата.Двамата млади хора буквално са изхвърчели от колата.Младата жена е родом от Чакаларово и е загинала на място.Младият мъж,който е шофирал е от с.Кремен.Той е в тежко състояние.В болницата в Кърджали са му направени две операции.

Бързата намеса на екипи на Центъра за медицинска помощ -Кърджали са били решаващи.Те са били  на мястото на катастрофата на дванадесетата минута.Линейки са дошли от Фотиново и Кирково.Екипите са му оказали първа помощ.За съжаление те са били безпомощни по отношение на момичето.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини