ОбС с декларация срещу изграждане на бежански лагер в Хасково

    Общинският съвет в Хасково прие декларация срещу изграждане на нов бежански лагер на територията на общината. Решението за това беше гласувано днес по време на заседание на местните парламентаристи днес в зала „Хасково“.

    Предложението направи общинският съветник Антон Иванов от групата на ГЕРБ. Мотив за искането му е намерението за изграждането на лагер, което беше съобщено в началото на седмицата от назначеният от служебното правителство областен управител Минко Ангелов. Декларацията беше гласувана единодушно с 35 гласа „за“. С нея съветниците възлагат на кмета на общината Добри Беливанов да реагира при необходимост в защита интересите на хасковлии.

    Подробности за сесията на Общински съвет очаквайте по-късно.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      См
      смях в залата
      17 -20
      12:11, 24 фев 2017
      Възложили на кмета на общината при необходимост да реагира за защита интересите на гражданите. Какви действия може да предприеме този никакъв кмет, че нали той остави хората в ледено бедствие да се мъчат 2 месеца, а пък бежанско бедствие ли ще може да реши... Забравете, не е този кмет човека дето може да реши каквото и да е.
    • 2
      Ма
      мамалига
      18 -18
      12:18, 24 фев 2017
      Добре де,нали уж тяхния областен се е разписал че е съгласен да има такъв лагер.Сега какво се правят на ощипани моми и ревът срещу лоната.И да припомним че лагера в Харманли е създаден с подписа на Б.Б ,така че стига сте ревали ,и не бъдете толкова лицемерни.Защото града е малък и всеки знае историята на някой друг,кой от къде е почнал и как.
    • 3
      Ив
      Иван
      17 -18
      12:22, 24 фев 2017
      Абе стига с това ледено бедствие, аз не спрях да си карам колата, пътищата бяха проходими, просто имаше доста сериозна зима.
    • 4
      .лисан
      4 -2
      13:12, 24 фев 2017
      Прокуратурата гледа да си измие ръцете с най- невиновния в случая! И стига сте писали глупости наизуст като нямате и понятие от истината!
    • 5
      .лисан
      2 -6
      13:15, 24 фев 2017
      Никой няма намерение да прави бежански лагер в... Виж коментара
    • 6
      Бо
      борци за рейтинг
      7 -6
      13:40, 24 фев 2017
      Как се удържа падащ рейтинг? Как се създава доверие? Как се печелят нови гласове и се задържат старите? Ето така, ама пак няма да стане.
    • 7
      26
      263185
      9 -8
      14:07, 24 фев 2017
      Бедствие са ревящите, дето само търсят повод да плюят и да сипят хули. Обстановката беше трудна, но централните улици изобщо не са били с проблеми. Колите си се движеха нормално, съобразявайки се с условията. Защо не спрете да говорите глупости и да правите панаири. В Хасково лагер няма да има и никога не е ставало въпрос за това. Правите политика с изказванията си, но това няма да помогне на лъжливите, крадливите и пискливите. Още повече пък на парашутистите. Ясно е кой реално може да направи нещо полезно за града и хората и добре че е така. Дълго, много дълго ни управляваха не тези, дето трябва и сега отново искат реална власт. Малко им бяха задкулисните далавери и предкулисните очевидни облаги. Корупцията може да се пребори с мнозинство желаещи да воюват с нея. Тези, дето винаги са пречили, а са се възползували от властта, няма кой да ги избере. Курнелия и да се курдисва, и да вика, и да лъже, и да заплашва, няма балами, дето да й повярват и да си дадат гласа за БСП, особено пък за заспалите слагачи от Хасково.
    • 8
      Те
      ТЕР
      13 -5
      14:09, 24 фев 2017
      Едно правилно решение на Общинския съвет, да им е ясно на временно управляващите че хората в Хасково няма да се съглясат да има бежански лагер някъде тука . АБСУРД! Ще видят възстания в мирно време. ГЕРБ правилно са внесли декларация а всички правилно са я одобрили! Да се знае! Алоууу БСП-тууу чухте ли и вашите гласуваха портив -те вашите са ис поритв вас бе Ега ти лицемерите

    Още новини

    Последни новини