Мъж преби и счупи ръцете на 14-годишно момче

14-годишно момче е било пребито жестоко от 39-годишен мъж, който е счупил и двете му ръце, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Жестокият побой е станал на 3 февруари в местността „Панорамата“ край Гоце Делчев.

В резултат на боя тийнейджърът е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев с фрактури в областта на лактите. 39-годишният бияч, който е от Гоце Делчев, е задържан. 

По случая е образувано досъдебно производство.

Според местния вестник "Струма" 14-годишното момче се казва Захари и през седмицата за него се грижат в Дома за деца, лишени от родителски грижи в Гоце Делчев. Побоят бил извършен с бухалка, тъй като биячът подозирал тийнейджъра в кражби.

В Дирекция "Социално подпомагане" не били запознати със случая, а директорът на дома Константин Ендрев обясни, че знае само това, което е разбрал от полицията. 

"В петък Захари, който е на седмична грижа в дома, се върна от училище, обядва, дадохме му парички и той се прибра в семейна среда за почивните дни. Това, което ми казаха, че по пътя някакъв около 30-годишен мъж го спрял, друг 39-годишен мъж го качил в автомобил и го закарали на "Панорамата", където е пребит жестоко. Това е, което ми казаха от полицията. В момента той е в болница, ще отида да го видя, за да разбера какво точно се е случило", заяви Ендрев

От полицията допълниха, че все още случаят не е изяснен и продължават работа.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини